S Schawgen Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 891 Makaleler 1 1 Şubat 2024 #11 Optikiyaza dedi: RDR2 Xbox için indirimde 160 TL. PC'de oyunu bitirdim çok sevmiştim Xbox'ta yüksek grafiklerde oynamak için tekrar almaya değer mi bu fiyata tekrar alınabilir mi sonra sizce? Xbox Series X'ten oynayacağım. Genişletmek için tıkla... 160 tl birşey değil bu devirde kesinlikle al
Optikiyaza dedi: RDR2 Xbox için indirimde 160 TL. PC'de oyunu bitirdim çok sevmiştim Xbox'ta yüksek grafiklerde oynamak için tekrar almaya değer mi bu fiyata tekrar alınabilir mi sonra sizce? Xbox Series X'ten oynayacağım. Genişletmek için tıkla... 160 tl birşey değil bu devirde kesinlikle al
cyblack Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 517 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #12 Bu fiyata kesinlikle alınır. Hele birde 4K TV'de oynayacaksan hiç düşünme bile.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.305 Makaleler 4 Çözümler 4 2 Şubat 2024 #13 749715 dedi: Hiç eğlenmek için bir şeyler satın almıyor musun? 160 TL hani pahalı da değil ki. Genişletmek için tıkla... 160 TL ucuz da PC'de bitirdiğim için nasıl olur emin olamadığım RDR2 yerine başka bir oyun da alınabilir diye PC için daha fazla vermiştim RDR'ye.
749715 dedi: Hiç eğlenmek için bir şeyler satın almıyor musun? 160 TL hani pahalı da değil ki. Genişletmek için tıkla... 160 TL ucuz da PC'de bitirdiğim için nasıl olur emin olamadığım RDR2 yerine başka bir oyun da alınabilir diye PC için daha fazla vermiştim RDR'ye.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.883 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #14 Bence gereksiz. Oynadığım hiçbir hikayeli oyunu ikinci defa oynamadım.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.305 Makaleler 4 Çözümler 4 2 Şubat 2024 #15 Rouly dedi: Bence gereksiz. Oynadığım hiçbir hikayeli oyunu ikinci defa oynamadım. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlar için düşünmesemde RDR2 için değer bence. Az önce aldım gitti.
Rouly dedi: Bence gereksiz. Oynadığım hiçbir hikayeli oyunu ikinci defa oynamadım. Genişletmek için tıkla... Diğer oyunlar için düşünmesemde RDR2 için değer bence. Az önce aldım gitti.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.883 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2024 #16 Optikiyaza dedi: Diğer oyunlar için düşünmesemde RDR2 için değer bence. Az önce aldım gitti. Genişletmek için tıkla... Tekrar oynamayı seviyorsan al hocam. Hayırlı olsun.
Optikiyaza dedi: Diğer oyunlar için düşünmesemde RDR2 için değer bence. Az önce aldım gitti. Genişletmek için tıkla... Tekrar oynamayı seviyorsan al hocam. Hayırlı olsun.