RE 3 Türkçe yama virüslü mü?

Resident Evil 3 Türkçe yama indirdim. VirusTotal'da tarattım bkav Pro ve crowdstrike falcon adlı program virüs buldu.

VirusTotal sonucu: VirusTotal
at dosyayı bana senin için kobay olayım

Hocam ev kullanıcısı ile şirketleri karıştırma. 2 tane program virüs dediyse temizdir o.

At dosyayı bana senin için kobay olayım

Hocam ev kullanıcısı ile şirketleri karıştırma. 2 tane program virüs dediyse temizdir o.

Ben normalde Linux kullanıyorum ancak orada bile öyleyim. Bir kere bilgisayarıma virüs bulaştığı için bende takıntı haline geldi.

Ben normalde Linux kullanıyorum ancak orada bile öyleyim. Bir kere bilgisayarıma virüs bulaştığı için bende takıntı haline geldi.
Korkunuz varsa lisanslı antivirüs kullanın.
Bu alemin 2 kralı var. Kaspersky ve Bitdefender. Kaspersky Rus firması bu yüzden ürünleri ucuz.

Korkunuz varsa lisanslı antivirüs kullanın.
Bu alemin 2 kralı var. Kaspersky ve Bitdefender. Kaspersky Rus firması bu yüzden ürünleri ucuz.

Bilinsin bilinmesin bir dosyada virüs var diyorsa bir antivirüs virüs olma ihtimalinin yanında olmama ihtimali daha düşüktür virüs dediğin şey o kadar hafif bir şey değil ve virüsle uraşmak istemem.

Bilinsin bilinmesin bir dosyada virüs var diyorsa bir antivirüs virüs olma ihtimalinin yanında olmama ihtimali daha düşüktür virüs dediğin şey o kadar hafif bir şey değil ve virüsle uraşmak istemem.
Bana dosyayı atar mısın ?
----------
Bir şeye zararlı demenin bir çok yolu var. İyi bir antivirüsü yapan en önemli etkenlerden biri doğru sonuç vermesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…