RE 4 vs Days Gone

Attto

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle iyi akşamlar sorum olacaktı. Resident Evil 4 veya Days Gone arasında bir seçim yapmam gerekiyor, hangi oyunu önerirsiniz grafik olsun, hikaye olsun?

Benim için Days Gone. Hikayesi güzel. Motor sürüş zevki muazzam. Ayrıca Türkçe altyazı desteği de mevcut. RE serisini pek sevmiyorum.

Re4 remake. 12 saniye içinde Days Gone kalitesini öğrenebilirsiniz. Moderatör neden sürpriz bozan olarak işaretledi bilmiyorum, ama videoda spoiler yok. Oyunun gidişatıyla alakalı veya oynanışıyla alakalı en ufak bilgi vermiyor. Sadece oyunun iyi olup olmadığıyla alakalı yorum yapıyor.

Son düzenleme:
Re4 bana zombilere vurup düşen mermiler ile tekrar zombileri vurma oyunu gibi geldi. Sarmadı.

Oynanış saatlerine filan baktım Days Gone'ın 20 saat gibi oynanış süresi vardı. RE4 10 saat oynanış süresi vardı. Steam'de 2 sininde fiyatı aynı. Days Gone'ın 20 saat süresi sıkar mı güzel oynanış hissiyatı verir mi?

Oynanış saatlerine filan baktım Days Gone'ın 20 saat gibi oynanış süresi vardı. RE4 10 saat oynanış süresi vardı. Steam'de 2 sininde fiyatı aynı. Days Gone'ın 20 saat süresi sıkar mı güzel oynanış hissiyatı verir mi?

Days Gone görevleri:
MP3 çalarımı getir (ana hikaye görevi)
Bıçağı getir (ana hikaye görevi)
Neo görevlilerini dinle (ana hikaye görevi)
Kamp bas (ana hikaye ve yan görev)
Haydut yakala (ana hikaye ve yan görev)
Hırsızı yakala (ana hikaye ve yan görev)
Çiçek topla (ana hikaye görevi)
Kamptan bir şey çalındı git onu yakala (yan görev)

Görevler bu şekilde üst düzey kaliteye sahip. 😂😂

Days Gone görevleri:
MP3 çalarımı getir (ana hikaye görevi)
Bıçağı getir (ana hikaye görevi)
Neo görevlilerini dinle (ana hikaye görevi)
Kamp bas (ana hikaye ve yan görev)
Haydut yakala (ana hikaye ve yan görev)
Hırsızı yakala (ana hikaye ve yan görev)
Çiçek topla (ana hikaye görevi)
Kamptan bir şey çalındı git onu yakala (yan görev)

Görevler bu şekilde üst düzey kaliteye sahip. 😂😂

RE4'te zombi vur mermi al, zombi vur mermi al. Bu kadar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı