Re-size bar desteği olmadığı halde anakartta açarsak ne olur?

Arawn920

Kilopat
Daha fazla  
Az önce deneyimledim ve sonuçlarını sizinle paylaşmak istiyorum. Uyumlu işlemci ve ekran kartı olmamasına rağmen merakımdan dolayı açsam ne olur dedim? Açıp kaydetmem ile bilgisayar resetlenince 1 uzun ve 2 kısa bip sesi duydum. Anakart başlangıç yazıları görünmeyip direk Windows açıldı. 3 kere BIOS'a girmeyi denesem de 1 uzun 2 kısa bip sesinden sonra anakart yazısı gelmeyip direk Windows açıldı. Windows sorun gidirme ile girmeye çalıştım yine aynı problemle karşılaştım. BIOS pilini veya internete gördüğüm CMD ile BIOS sıfırlama işlemini mi yapsam diye düşündüm. Fabrika ayarları yüzünden bu sefer eski BIOS'tan dolayı işlemci çalışmazsa diye endişeye kapılmaya başladım. Gigabyte BIOS uygulaması ile bir önceki BIOS yüklemeye karar verdim. İyi ki bu uygulamayı daha önce keşfetmişim . İnternette böyle yazı görmeyince yazayım dedim. İyi forumlar herkese.

İşlemci: Ryzen 3 3100.
Anakart: B450M S2H.
Ekran kartı: GTX 1650 Super.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yanı sorun cıkıyor değil mi?

Evet, sorun çıkmıştı. Uyumlu olmayan işlemci ve ekran kartında açılması performansa olumlu etkilemiyor.

Evet, sorun çıkmıştı. Uyumlu olmayan işlemci ve ekran kartında açılması performansa olumlu etkilemiyor.

i5 9400F ve Arc A750 ile kullanmak istiyorum ama riskte pek almak istemiyorum. Ekran kartı rebar olmadan çok düşük performans veriyor işlemcide bildiğim kadarıyla uyumlu. Sadece anakart uyumlu değil ondan açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…