Village indirimde ne güzel 140'a düşüyordu, bi' umut yine o fiyata düşer kaparım diye para bekletiyordum. 200 TL görünce içime oturdu ama kabahat ben de zaten. Her neyse, sizce 200 TL'ye değer mi, alınır mı?
Oyun güzel ama 200 liraya değmez. Birkaç saatte bitirip bir daha bakmayacağın bir oyun. Ben serinin hayranı olarak 69 saat oynamışım ama herkes böyle oynamaz. Resident Evil 6 daha iyi. 2 kişilik oynanıyor. Hem hikaye hem mercenaries modu.
Resident Evil 2 remake 400 TL oldugu yerde bu oyun halen daha 270 TL olması sanırım indirim bittiği yerde zam gelebilir 200 TL pek de para sayılmaz alabiliyorsanız bence hemen alın indirim bitince zam gelecektir kesin bende almayı planlıyorum.
Resident Evil 2 remake 400 TL oldugu yerde bu oyun halen daha 270 TL olması sanırım indirim bittiği yerde zam gelebilir 200 TL pek de para sayılmaz alabiliyorsanız bence hemen alın indirim bitince zam gelecektir kesin bende almayı planlıyorum.
Dediğiniz gibi yapacağım son gün alacağım oyunu zam gelmezse iade edicem 200 TL'yi başka oyun alırım. İleride indirimde fiyatı daha düşürürler diye düşünüyorum dlc çıkacağı için.
Dediğiniz gibi yapacağım son gün alacağım oyunu zam gelmezse iade edeceğim 200 TL'yi başka oyun alırım. İleride indirimde fiyatı daha düşürürler diye düşünüyorum DLC çıkacağı için.
Oyun güzelde o fiyata gore oynanış süresi kısa bende kararsızım oyunu satın almak yerine oyunu satın alırken içerisinde para olmayan bir kart girin satın alırken kartın içinde para olmadıgı için Steam satın alım gerçekleşmeyecektir ve Steam sizin için oyunu indirimlerle beraber 72 saat boyunca sepetinizi kaydedecektir.