Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.915 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #1 Merhaba, aldığım Black Flag'i iade edip ikisinden birini alacak bütçeye sahip olacağım. Sizce hangisi alınmalı?
Merhaba, aldığım Black Flag'i iade edip ikisinden birini alacak bütçeye sahip olacağım. Sizce hangisi alınmalı?
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 24 Nisan 2023 #2 Daha önce hiç RE oyunu oynadınız mı?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.915 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #3 Oreki dedi: Daha önce hiç re oyunu oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Re 4'ü bitirdim ve 7'yi bitirmeden oynadım(internetten bitirdim) hangisi daha uzun süre idare eder onu almayı planlıyorum.
Oreki dedi: Daha önce hiç re oyunu oynadınız mı? Genişletmek için tıkla... Re 4'ü bitirdim ve 7'yi bitirmeden oynadım(internetten bitirdim) hangisi daha uzun süre idare eder onu almayı planlıyorum.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 24 Nisan 2023 #4 Yeyil dedi: Re 4'ü bitirdim ve 7'yi bitirmeden oynadım(internetten bitirdim) hangisi daha uzun süre idare eder onu almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Village -bana göre- 2 ve 3'ün toplamından daha kaliteli bir oyun. 2. oyunu epey severim. 3 meh... Sorulması gereken asıl soru: 4. oyundan mı yoksa 7. oyundan mı daha çok memnun kaldınız?
Yeyil dedi: Re 4'ü bitirdim ve 7'yi bitirmeden oynadım(internetten bitirdim) hangisi daha uzun süre idare eder onu almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Village -bana göre- 2 ve 3'ün toplamından daha kaliteli bir oyun. 2. oyunu epey severim. 3 meh... Sorulması gereken asıl soru: 4. oyundan mı yoksa 7. oyundan mı daha çok memnun kaldınız?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.915 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #5 Oreki dedi: Village -bana göre- 2 ve 3'ün toplamından daha kaliteli bir oyun. 2. oyunu epey severim. 3 meh... Sorulması gereken asıl soru: 4. oyundan mı yoksa 7. oyundan mı daha çok memnun kaldınız? Genişletmek için tıkla... İkisini de sevdim ama 4 eski geliyor tabi hantal kalıyor
Oreki dedi: Village -bana göre- 2 ve 3'ün toplamından daha kaliteli bir oyun. 2. oyunu epey severim. 3 meh... Sorulması gereken asıl soru: 4. oyundan mı yoksa 7. oyundan mı daha çok memnun kaldınız? Genişletmek için tıkla... İkisini de sevdim ama 4 eski geliyor tabi hantal kalıyor
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.870 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 24 Nisan 2023 #6 Yeyil dedi: İkisini de sevdim ama 4 eski geliyor tabi hantal kalıyor Genişletmek için tıkla... O zaman Village diyorum ben.
Yeyil dedi: İkisini de sevdim ama 4 eski geliyor tabi hantal kalıyor Genişletmek için tıkla... O zaman Village diyorum ben.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.915 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #7 Oreki dedi: O zaman village diyorum ben. Genişletmek için tıkla... Para iadesi gelsin alırım o zaman.
Oreki dedi: O zaman village diyorum ben. Genişletmek için tıkla... Para iadesi gelsin alırım o zaman.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.828 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 24 Nisan 2023 #8 Village güzel. Remakelerden 2 güzel. 3 sarmadı. 4'ü ben oynamam.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.232 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #9 Yeyil dedi: Merhaba, aldığım Black Flag'i iade edip ikisinden birini alacak bütçeye sahip olacağım. Sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Village daha iyi bence eğer 7.oyunu oynadıysanız oyunun en sonunda hikaye de çok hoşunuza gidecektir.
Yeyil dedi: Merhaba, aldığım Black Flag'i iade edip ikisinden birini alacak bütçeye sahip olacağım. Sizce hangisi alınmalı? Genişletmek için tıkla... Village daha iyi bence eğer 7.oyunu oynadıysanız oyunun en sonunda hikaye de çok hoşunuza gidecektir.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.915 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #10 Ahmed.arif dedi: Village daha iyi bence eğer 7.oyunu oynadıysanız oyunun en sonunda hikaye de çok hoşunuza gidecektir. Genişletmek için tıkla... İzledim biliyorum 2+3'e hiç bakmadım ama.
Ahmed.arif dedi: Village daha iyi bence eğer 7.oyunu oynadıysanız oyunun en sonunda hikaye de çok hoşunuza gidecektir. Genişletmek için tıkla... İzledim biliyorum 2+3'e hiç bakmadım ama.