Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.311 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #11 Yeyil dedi: İzledim biliyorum 2+3'e hiç bakmadım ama. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç kaçırma hemen Village al ve keyfine bak.
Yeyil dedi: İzledim biliyorum 2+3'e hiç bakmadım ama. Genişletmek için tıkla... O zaman hiç kaçırma hemen Village al ve keyfine bak.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.028 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #12 Çatlı Reis dedi: O zaman hiç kaçırma hemen village al ve keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Para dönsün alacağım zam yiyecek gibi zaten.
Çatlı Reis dedi: O zaman hiç kaçırma hemen village al ve keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Para dönsün alacağım zam yiyecek gibi zaten.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.311 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #13 Yeyil dedi: Para dönsün alacağım zam yiyecek gibi zaten. Genişletmek için tıkla... Zam yiyeceğini nasıl anladınız? Öyle bir şey var ise bende hemen kütüphaneme ekleyeyim.
Yeyil dedi: Para dönsün alacağım zam yiyecek gibi zaten. Genişletmek için tıkla... Zam yiyeceğini nasıl anladınız? Öyle bir şey var ise bende hemen kütüphaneme ekleyeyim.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.028 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #14 Çatlı Reis dedi: Zam yiyeceğini nasıl anladınız? Öyle bir şey var ise bende hemen kütüphaneme ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Re 7 büyük bir meblağ artarken re 8 10 TL arttı ve şu an sanırım en yüksek indirimini almış.
Çatlı Reis dedi: Zam yiyeceğini nasıl anladınız? Öyle bir şey var ise bende hemen kütüphaneme ekleyeyim. Genişletmek için tıkla... Re 7 büyük bir meblağ artarken re 8 10 TL arttı ve şu an sanırım en yüksek indirimini almış.
Çatlı Reis Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.311 Çözümler 7 Yer Fransa, Paris, Eiffel Tower Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #15 Yeyil dedi: Re 7 büyük bir meblağ artarken re 8 10 TL arttı ve şu an sanırım en yüksek indirimini almış. Genişletmek için tıkla... Ben hep bu fiyata düşüyor diye hatırlıyorum ama yanılıyoda olabilirim teşekkür ederim.
Yeyil dedi: Re 7 büyük bir meblağ artarken re 8 10 TL arttı ve şu an sanırım en yüksek indirimini almış. Genişletmek için tıkla... Ben hep bu fiyata düşüyor diye hatırlıyorum ama yanılıyoda olabilirim teşekkür ederim.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 7.028 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #16 Yani kesin değil ama beklentim o yönde en azından