Re: Zero tarzı anime önerisi

• Konuyu başlatan Henzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.034

Henzy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus RTX 3060 TI Dual OC DUAL-RTX3060TI
AMD Ryzen 5 5600X
Asus PRIME B450M-K II
Cooler Master MasterLiquid ML120L V2
XPG Gammix D35 8GB x2
Asus ASUS TUF 24.5″ VG258QM 280Hz 0.5Ms
Asus TUF Gaming VG249Q1R 23.8" 1 MS 165 Hz
Re: Zero'yu izledim, novelini de biraz okudum ama bir daha re: Zero gibi bir anime bulamadım. Gerçekten re: Zero gibi bir şaheser bilen varsa, önerebilir mi?

Re: Zero'yu izledim, novelini de biraz okudum ama bir daha re: Zero gibi bir anime bulamadım. Gerçekten re: Zero gibi bir şaheser bilen varsa, önerebilir mi?

Daha az önce Re:Zero'yu bitirdim hala etkisinden çıkamadım bu zamana kadar belki 200e yakın anime izledim ama Re:Zero direkt gönlümde 1.ci sıraya oturdu. 5 şubatta diğer 8 bölümü geliyor bekleyebilirsiniz isterseniz ya da kono subarashii sekaini shukufuku o! İzleyebilirsiniz ama Re:Zero'ya pek benzemiyor daha çok komedi odaklı bir anime

Re:Zero serisine benzeyen piyasada anime yok sanırsam. Ama birkaç öneri yapabilirim.

Steins:Gate, geçmişe mesaj göndermenin bir yolunu keşfeden bir grup arkadaşı takip ederek zaman yolculuğu teması etrafında dönen bir bilim kurgu animesi.

Erased, olayları değiştirmek için zamanda geriye giden, daha iyi bir sonuç elde etmeyi ve hayat kurtarmayı amaçlayan bir kahramana sahiptir.

Konosuba, bir tanrıça tarafından büyülü bir dünyada yaşamak için ikinci bir şans verilen genç bir adam olan Kazuma hakkında bir komedi ve fantezi dizisidir.

Tate no Yuusha, Re:Zero ile paralel bir dünyaya taşınan ve kendini kanıtlamak ve etrafındaki insanları korumak için yoğun zorluklarla karşı karşıya kalan bir kahramanın yönünü paylaşıyor.

Mushoku Tensei, Re:Zero gibi, bu da kurtuluş ve hayatta ikinci bir şans elde etmeye çalışan ana karakterin psikolojik olaylarını anlatan bir seri.

Re: Zero serisine benzeyen piyasada anime yok sanırsam. Ama birkaç öneri yapabilirim.

steins: Gate, geçmişe mesaj göndermenin bir yolunu keşfeden bir grup arkadaşı takip ederek zaman yolculuğu teması etrafında dönen bir bilim kurgu animesi.

erased, olayları değiştirmek için zamanda geriye giden, daha iyi bir sonuç elde etmeyi ve hayat kurtarmayı amaçlayan bir kahramana sahiptir.

KonoSuba, bir tanrıça tarafından büyülü bir dünyada yaşamak için ikinci bir şans verilen genç bir adam olan kazuma hakkında bir komedi ve fantezi dizisidir.

tate no yuusha, re: Zero ile paralel bir dünyaya taşınan ve kendini kanıtlamak ve etrafındaki insanları korumak için yoğun zorluklarla karşı karşıya kalan bir kahramanın yönünü paylaşıyor.

Mushoku Tensei, re: Zero gibi, bu da kurtuluş ve hayatta ikinci bir şans elde etmeye çalışan ana karakterin psikolojik olaylarını anlatan bir seri.

Aynen öyle hocam re: Zero eşsiz bir şaheser. Etkisinden çıkılmıyor şimdi 5 şubatı beklemek zorundayım :D

Aynen öyle hocam re: Zero eşsiz bir şaheser. Etkisinden çıkılmıyor şimdi 5 şubatı beklemek zorundayım :D

Çok zor geliyor beklemesi araya da başka bir anime koymak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok zor geliyor beklemesi araya da başka bir anime koymak istemiyorum.
Re:Zero'nun verdiği hava gerçekten farklı. Her şey tozpembe değil; gerçekler var, karakterler ölebiliyor ve bu durum, hikayeye bambaşka bir derinlik katıyor.

Re: Zero'nun verdiği hava gerçekten farklı. Her şey tozpembe değil; gerçekler var, karakterler ölebiliyor ve bu durum, hikayeye bambaşka bir derinlik katıyor.

Evet ana karakter diğer animelerin ana karakterine göre çok farklı. Yani anime diğer animelerden direkt farklı çünkü MC overpowered değil bir anda upgrade almıyor ve verdiği hava çok farklı ben ilk sezonunu 1 günde bitirmiştim ikinci ve üçüncü sezonunu hemen bitirmemek için kendimi zor tuttum hafta sonunu bekledim o derece güzel bir anime. Bence araya başka bir anime koymayın 5 şubatı bekleyin diğer 8 bölümünü izleyin.

@Henzy ayrıca 3.cü sezonda şu an 8 bölüm var diğer 8 bölümde 5 şubatta gelecek ve 3.cü sezon toplam 16 bölüm olacak. 4.cü sezonda 2025 sonu veya 2026 başında gelecek.

@Henzy ayrıca 3.cü sezonda şu an 8 bölüm var diğer 8 bölümde 5 şubatta gelecek ve 3.cü sezon toplam 16 bölüm olacak. 4.cü sezonda 2025 sonu veya 2026 başında gelecek.

Normalde sezonlar 25 bölüm oluyordu ancak 3.cü sezon 16 bölüm olacak ve 4.cü sezon daha erken gelecek.

Biliyorum bende yeni bölümleri bekliyorum ve ayrıca noveli okuyan arkadaşlarım daha olayların iyi kısmına gelmediklerini söylüyor.

Steins; gate izle geçmişe dönme ile ilgili arıyorsan.
İsekai arıyorsan Mushoku Tensei, Shadow garden.

Üçünüde izledim aralarından Mushoku Tensei bana göre en iyisi diğeri ise Shadow garden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı