Ücretsiz olmaması problem değil bence. Sonuçta ortada bir emek var ve bunun karşılığı isteniyor. Benim canımı sıkan bunun "bağış" adı altında sunulması.
Sen oyuna para verince sıkıntı yok, 60$ verince 0 sıkıntı.
Ama Türkçe yama yapan bir takım 50TL isteyince "maalesef ücretsiz değil" diyor. Oyun ücretsiz mi Gel sen bir yığın text çevir bakalım. Emin ol sen de para karşılığı istersin.
Ücretsiz olmaması problem değil bence. Sonuçta ortada bir emek var ve bunun karşılığı isteniyor. Benim canımı sıkan bunun "bağış" adı altında sunulması.
Sen oyuna para verince sıkıntı yok, 60$ verince 0 sıkıntı.
Ama Türkçe yama yapan bir takım 50TL isteyince "MOOLOSOF OCROTSOZ DOĞOL" diyor. Oyun ücretsiz mi . Bu bir iki yüzlülüktür. Gel sen bir yığın text çevir bakalım. Emin ol sende para karşılığı istersin.
Oyun fiyatlarından bende memnun değilim elbette. Adamlar binlerce dolar ve emek karşılığı çıkardığı oyunu "Niye para verdin" deyip yama için "Emek var elbette ücret alacaklar" demek ne yaman çelişkidir?
Bu tür çeviriler oyunun geliştiricilerinden bağımsız çevriliyor, korsan yama yani.
Korsan olan, ücret karşılığı çevirmelerine rağmen ne zaman tamamlanacağı belli olmayan ve oyun dosyalarına zarar verebilecek yama için 50₺ gibi ücret ödemeyi doğru bulmuyorum.
Torrent sitesine ücret ödeyip korsan oyun indirmek kadar saçma bir durum.
Oyun fiyatlarından bende memnun değilim elbette. Adamlar binlerce dolar ve emek karşılığı çıkardığı oyunu "Niye para verdin" deyip yama için "Emek var elbette ücret alacaklar" demek ne yaman çelişkidir?
Bu tür çeviriler oyunun geliştiricilerinden bağımsız çevriliyor, korsan yama yani.
Korsan olan, ücret karşılığı çevirmelerine rağmen ne zaman tamamlanacağı belli olmayan ve oyun dosyalarına zarar verebilecek yama için 50₺ gibi ücret ödemeyi doğru bulmuyorum.
Torrent sitesine ücret ödeyip korsan oyun indirmek kadar saçma bir durum.
Ülkemizde korsan oyun alışkanlığı için geliştiriciler bizi takmıyor. TR dil seçeneği koysalar süpermiş deyip onu da torrentten indirmeye çalışacağımızı biliyorlar.
Ülkemizde korsan oyun alışkanlığı için geliştiriciler bizi takmıyor. TR dil seçeneği koysalar süpermiş deyip onu da torrentten indirmeye çalışacağımızı biliyorlar.
Şu kuyruklu yalanı yıllardır tekrar ediyorsunuz. Bu oyun dünya üzerinde en pahalı İsrail ondan sonra bizim ülkemizde satılıyor. 30 doları anca hak eden bir oyuna 400 lira vermemiz için bir sebep söyle? Oyunu almamamız için ellerinden geleni yapmışlar.
A deadly virus engulfs the residents of Raccoon City in September of 1998, plunging the city into chaos as flesh eating zombies roam the streets for survivors. An unparalleled adrenaline rush, gripping storyline, and unimaginable horrors await you. Witness the return of Resident Evil 2. Resident...