Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 3 Nisan 2023 #1 Arkadaşlar bu üç oyunun bildiğiniz, kullandığınız güvenilir ve güncel yamalarını paylaşabilir misiniz? Resident Evil 2. Resident Evil 3. Resident Evil Village.
Arkadaşlar bu üç oyunun bildiğiniz, kullandığınız güvenilir ve güncel yamalarını paylaşabilir misiniz? Resident Evil 2. Resident Evil 3. Resident Evil Village.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.227 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #2 Anonymous Türkçe Yama sitesi güvenilir ve mükemmel yamaları var. Üyelik istiyorlar detayları için internette arayabilirsiniz.
Anonymous Türkçe Yama sitesi güvenilir ve mükemmel yamaları var. Üyelik istiyorlar detayları için internette arayabilirsiniz.
kefencimusto45 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 3 Nisan 2023 #3 WolreaG dedi: Anonymous Türkçe Yama sitesi güvenilir ve mükemmel yamaları var. Üyelik istiyorlar detayları için internette arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Boyuna zam yapıyorlar onlarda artık makine çeviri kullanırım daha iyi.
WolreaG dedi: Anonymous Türkçe Yama sitesi güvenilir ve mükemmel yamaları var. Üyelik istiyorlar detayları için internette arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Boyuna zam yapıyorlar onlarda artık makine çeviri kullanırım daha iyi.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 3 Nisan 2023 #4 WolreaG dedi: Anonymous Türkçe Yama sitesi güvenilir ve mükemmel yamaları var. Üyelik istiyorlar detayları için internette arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece RE4 Remake yaması görebildim benim istediklerim yok sanırım.
WolreaG dedi: Anonymous Türkçe Yama sitesi güvenilir ve mükemmel yamaları var. Üyelik istiyorlar detayları için internette arayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sadece RE4 Remake yaması görebildim benim istediklerim yok sanırım.
WolreaG Hectopat Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 5.227 Makaleler 4 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri RX 570, 8 GB RAM, i5-4590 Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2023 #5 kefencimusto45 dedi: Boyuna zam yapıyorlar onlarda artık makine çeviri kullanırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Bende o yüzden şikayetçiyim ama adam gibi yapıyorlar haklarını yememek lazım. En son 30 tl di sanırım.
kefencimusto45 dedi: Boyuna zam yapıyorlar onlarda artık makine çeviri kullanırım daha iyi. Genişletmek için tıkla... Haklısınız. Bende o yüzden şikayetçiyim ama adam gibi yapıyorlar haklarını yememek lazım. En son 30 tl di sanırım.
kefencimusto45 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 3 Nisan 2023 #6 WolreaG dedi: Haklısınız. Bende o yüzden şikayetçiyim ama adam gibi yapıyorlar haklarını yememek lazım. En son 30 tl di sanırım. Genişletmek için tıkla... 50 lira diye hatırlıyorum ben.
WolreaG dedi: Haklısınız. Bende o yüzden şikayetçiyim ama adam gibi yapıyorlar haklarını yememek lazım. En son 30 tl di sanırım. Genişletmek için tıkla... 50 lira diye hatırlıyorum ben.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 3 Nisan 2023 #7 Bu bahsettiğiniz yamalara tek tek mi 50₺ ödüyorsunuz yoksa abonelik sistemi var aylık mı ödüyorsunuz?
Bu bahsettiğiniz yamalara tek tek mi 50₺ ödüyorsunuz yoksa abonelik sistemi var aylık mı ödüyorsunuz?
kefencimusto45 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 274 Çözümler 1 3 Nisan 2023 #8 Abonelik sistemi şeklinde 30 günlük süresi var işte süre bitince yama yüklü olsa bile kullanılıyordu diye hatırlıyorum ilk zamanlar güzeldi 18 lira falandı.
Abonelik sistemi şeklinde 30 günlük süresi var işte süre bitince yama yüklü olsa bile kullanılıyordu diye hatırlıyorum ilk zamanlar güzeldi 18 lira falandı.
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 3 Nisan 2023 #9 Eğer yaptıkları çevirinin hakkını veriyorlarsa 50₺ para değil. Kim bilir çeviri ekibindekiler ne kadar para alıyordur.
Eğer yaptıkları çevirinin hakkını veriyorlarsa 50₺ para değil. Kim bilir çeviri ekibindekiler ne kadar para alıyordur.