RE2'de %50 GPU kullanımı normal mi?

Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
Çok fazla aynı konu hakkında soru soruyorum fakat gerçekten problemi hala çözemedim. Daha güçlü bir oyunda laptopu test etmek için RE2'yi alıp indirdim ve bu ayarlarda bu kullanım değerlerine sahibim. %50 GPU kullanımının düşük olduğunu %100'e yakın olması gerektiğini biliyorum. Sizce bu değerler nasıl?
Sizlerden öğrenip FPS'i sabitlemeye başladım ve drop olmamaya başladı ama arada takılmalar oluyor. Artık 60 FPS'e sabitleyerek oynuyorum.

Dosya Ekleri

• RE2 Bir Buçuk Saat Sonra.jpg
    136,6 KB · Görüntüleme: 35
  • RE2 Grafik Ayarlarımmm.png
    52,8 KB · Görüntüleme: 25
  • RE2 Grafik Ayarlarımm.png
    68,4 KB · Görüntüleme: 26
  • RE2 Grafik Ayarlarım.png
    84,9 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleyen: Moderatör:
FPS'i sabitlediğin için normal. FPS'i sabitlemediğin takdirde aldığın FPS'den daha düşük bir FPS'i sabitlediğinde bilgisayar tam gücünü kullanmadan o FPS'i verebildiği için gereğinden fazlasını kullanmıyor. Olay bundan ibaret, önemli olan FPS'i sabitlemediğinde, serbest bıraktığında ekran kartının kullanımı yüksek iken işlemcinin kullanımının çok da yüksek olmaması. Aksi takdirde darboğazdan bahsedebiliriz ancak burada FPS sabitlediğin için herhangi bir sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…