RE8 Village vs Days Gone vs Dying Light 2 vs RDR2 vs Rust

FutureLight

Hectopat
Az önce God of War aldım ve artık yüzleşme vakti geldi. Bu 5 oyundan hangisini alırsam pişman olmam? (PC, Steam.)
RE8 Village vs Days Gone vs Dying Light 2 vs RDR2 vs Rust.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resident Evil 7'yi al ve ardından hemen village a geç. Ben böyle zombi oyunları falan sevmezdim resident serisene village ile geçtim sonra 7. oyununu da oynadım 8'den sonra. Sen 7'den başla 8'e geç çünkü 9 da 7-8'in devamı olacak 3 leme tarzı.

Not: Şu an Days Gone oynuyorum. Bugün indirimden aldım henüz 3 saat oldu ama bir Resident Evil değil haberin olsun.

7-8'i bitirdikten sonra da direk RDR2'ye geç. Oda çok iyi oyun.

Dip Not: Yaşın 25 üzeriyse Resident Evil serisine başla. Çok fazla detay var ve kafanda gittiğin yerleri unutmaman gerekiyor. Biraz dikkat isteyen bir oyun Resident Evil 7-8.

Hocam bu nasıl soru hangisini seçeceğime karar veremedim.

Oyumu RDR2'den yana kullanmak isterdim fakat bence Dying Light 2

RDR2 ya da Rust alıp sindire sindire oynayın. Bu sırada da tekrar para biriktirip diğer oyunları alırsınız.

Az önce God of War aldım ve artık yüzleşme vakti geldi. Bu 5 oyundan hangisini alırsam pişman olmam? (PC, Steam.)
RE8 village vs Days Gone vs Dying Light 2 vs RDR2 vs Rust.

Ayrıca Days Gone Far Cry tarzı bir oyun. Sadece daha oturaklı ve hissiyatlı zombi katılmış versiyonu.

Kargaşayı azaltmak için şöyle diyelim.
Rust vs Days Gone vs RE8.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…