React ile icon dönmüyor

CYLOX0

Hectopat
React öğreniyorum lakin bir sorun yasıyorum. İzlediğim her videoda ilk olusturulan React sayfasında ortadaki React iconu dönüyor ama benim projemde dönmüyor, nasıl düzeltebilirim?

Projeyi nasıl oluşturuyorsun. Malum, kurslar çekildiği dönemin versiyonlarını kullandığı için eski sürümde kalmış olabilir. Vite kullan. Videodaki komutlardan ziyade direkt ana dökümandaki latest halini kurmanda fayda var.
7.9 versiyonunda RN icin Android'de biz de karsilastik bu sorunla. IOS da duzgun.
@bitwise Hocam mobil için expo mu kullanıyorsunuz yoksa normal react-native mi? Eğer normal react-native ise codepush kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız, server tarafını nasıl hallettiniz? Benim de bu alanda projem varda. Tamamen ne kullandınız, nasıl o servise ulaştınız, ne için tercih ettiniz, memnun musunuz onu öğrenmek için soruyorum. Özelse cevaplamak zorunda değilsiniz tabi.

Son düzenleme:
mobil için expo mu kullanıyorsunuz yoksa normal react-native mi? Eğer normal react-native ise codepush kullanıyor musunuz? Eğer kullanıyorsanız, server tarafını nasıl hallettiniz? Benim de bu alanda projem varda. Tamamen ne kullandınız, nasıl o servise ulaştınız, ne için tercih ettiniz, memnun musunuz onu öğrenmek için soruyorum. Özelse cevaplamak zorunda değilsiniz tabi.

Yok Expo da codepush da kullanmiyoruz. Sofistike bir bitbucket pipeline yapimiz var, gidip manuel olarak versiyonlanan ciktiyi markete atip update yapiyoruz.

Zaten native component de kullaniyoruz epeyce, muhtemelen codepush yeterli gelmezdi tek basina. Sadece JS tarafini update ediyor cunku degil mi?

Acikcasi mobil tarafta CI/CD isi sancili, manuel kontrol gerekiyor. Bunu ben de duzenlemek istiyorum ama zaman icinde farkli insanlarla calistim ve kotu kod cikardigimiz zamanlar oldu. O yuzden kod kalitesi icin kendi pipeline 'imiza yeni bir sey eklemek cok efor istiyor. Bu da biraz benim tecrubesizligim acikcasi, frontendi hak ettigi kadar ciddiye almamanin bedeli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı