zeNnG Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #2 Node js yüklümü
zeNnG Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #4 Peki node.js PATH te ekli mi? Yani Sistem Ortam Değişkenlerinde
Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #5 hayır hemen onu ekleyeyim ama nasıl ekleyeceğim npm install --save path ekleyebilirmiyim ve sonra ne yapmalıyım
hayır hemen onu ekleyeyim ama nasıl ekleyeceğim npm install --save path ekleyebilirmiyim ve sonra ne yapmalıyım
zeNnG Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #6 Windows'ta arama yerine sistem ortam değişkenlerini düzenleyin yazın. Sonra ortam değişkenleri sonra alt kısımda sistem değişkenlerinde PATHi bulun. PATH in içine girin ve oraya C:\Program Files\nodejs i ekleyin. Node.js i nereye indirdiyseniz onu ekleyin.
Windows'ta arama yerine sistem ortam değişkenlerini düzenleyin yazın. Sonra ortam değişkenleri sonra alt kısımda sistem değişkenlerinde PATHi bulun. PATH in içine girin ve oraya C:\Program Files\nodejs i ekleyin. Node.js i nereye indirdiyseniz onu ekleyin.
Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #7 tamam Sonra ne yapmalıyım
zeNnG Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #8 Sonra geri VS Code'a geçip terminala geri create-react-app yazın. Pardon npx create-react-app "istediğiniz isim"
Sonra geri VS Code'a geçip terminala geri create-react-app yazın. Pardon npx create-react-app "istediğiniz isim"
Nazo_2004 Decapat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #9 sadece create-react-app yazıyorum dimi
zeNnG Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #10 Bende React'ı tam bilmiyorum da bu link yardımcı olabilir. Using React in Visual Studio Code React JavaScript tutorial showing IntelliSense, debugging, and code navigation support in the Visual Studio Code editor. code.visualstudio.com
Bende React'ı tam bilmiyorum da bu link yardımcı olabilir. Using React in Visual Studio Code React JavaScript tutorial showing IntelliSense, debugging, and code navigation support in the Visual Studio Code editor. code.visualstudio.com