Kerem00X Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #1 React'i başlatırken bu hatayı veriyor. İnternette birkaç yerde yazılan şeyleri denedim sonuç değişmedi, sadece verilen hata değişti. Hiçbir çözüm bulamıyorum.
React'i başlatırken bu hatayı veriyor. İnternette birkaç yerde yazılan şeyleri denedim sonuç değişmedi, sadece verilen hata değişti. Hiçbir çözüm bulamıyorum.
Çözüm RaSGooL 4 Mart 2023 Package.json ile aynı dizinde misin? Package.json dosyasında start script var mı?
RaSGooL Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.786 Çözümler 39 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 Package.json ile aynı dizinde misin? Package.json dosyasında start script var mı? Artı 1 Eksi Çözüm
KS KS Kerem00X Hectopat Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #3 RaSGooL dedi: Package.json ile aynı dizinde misin? Package.json dosyasında start script var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı dizinde olmadığım için hata vermiş. Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
RaSGooL dedi: Package.json ile aynı dizinde misin? Package.json dosyasında start script var mı? Genişletmek için tıkla... Aynı dizinde olmadığım için hata vermiş. Yardımınız için teşekkürler.