JavaScript React Native ile IPhone'da süresiz uygulama çalıştırma mümkün mü?

hdrfurkann

Centipat
Daha fazla  
Merhaba,

Windows üzerinde React Native ile geliştirme yapıyorum. Ancak, daha önce hiç MacBook kullanmadım ve şu an iPhone cihazım olmasına rağmen, Windows ortamında iOS için Build alma konusunda sorun yaşıyorum.

Eğer bir MacBook alırsam ve uygulamamı gerçek bir iPhone cihazında çalıştırmak istersem, oluşturduğum Build süresiz olarak cihazımda kalabilir mi?

Ayrıca, bu işlemin kodu imzalamayı ve bir Apple developer hesabına sahip olmayı gerektirdiğini öğrendim. Peki, ücretsiz bir Apple developer hesabı ile hazırladığım Build'i süresiz olarak IPhone'da tutmam mümkün müdür?

Merhaba,

Windows üzerinde React Native ile geliştirme yapıyorum. Ancak, daha önce hiç MacBook kullanmadım ve şu an iPhone cihazım olmasına rağmen, Windows ortamında iOS için Build alma konusunda sorun yaşıyorum.

Eğer bir MacBook alırsam ve uygulamamı gerçek bir iPhone cihazında çalıştırmak istersem, oluşturduğum Build süresiz olarak cihazımda kalabilir mi?

Ayrıca, bu işlemin kodu imzalamayı ve bir Apple developer hesabına sahip olmayı gerektirdiğini öğrendim. Peki, ücretsiz bir Apple developer hesabı ile hazırladığım Build'i süresiz olarak IPhone'da tutmam mümkün müdür?
Ücretsiz hesapla olmuyor diye biliyorum ama emin değilim. Hiç sevmesem ve tavsiye etmesem de bu süreçte Expo kullanabilirsin. Build alma olayından kurtulursun.

iPhone varmış zaten. Vmware'e macos kur. Oradan build alırsın. Apple developer hesabı zorunlu ancak yayınlamadığın sürece ücret ödemen gerekmez. Yayınlamak istersen mac te apple developer ugulaması var. Onu indirir satın alabilirsin. Yıllık 600TL gibi düşük bir fiyatı var. Uygulama yerine webten vs. satın alırsan daha pahalı oluyor. Bilgin olsun.

Ücretsiz hesapla olmuyor diye biliyorum ama emin değilim. Hiç sevmesem ve tavsiye etmesem de bu süreçte Expo kullanabilirsin. Build alma olayından kurtulursun.
Evet Expo'da bir seçenek. Bende arkadaş gibi önceden nefret ediyordum ancak şu an gayet iyi durumdalar. Ayrıca iyi bir topluluğa sahip. Düzenli blog yazıları, paylaşımlar vs. yapılıyor. Discord'dan geliştiricilerle birebir iletişime geçebiliyorsun. Build için kullanmıyorum ama yeni bir projeye başlayacaksan Expo'yu kesinlikle tavsiye ederim :)

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı