Mobil uygulama geliştirme kısmına girmek istiyorum daha önce HTML-CSS-JavaScript(az da olsa)yazmışlığım var. Flutter hoşuma gitmişti birkaç kişinin Flutter'ın ilk çıktığı kadarki kadar destek almadığını okudum. React Native karar verdim. Acaba React Native nasıl öğrenilmeli bilen birisi var ise yardımcı olabilir mi?
Mobil uygulama geliştirme kısmına girmek istiyorum daha önce HTML-CSS-JavaScript(az da olsa)yazmışlığım var. Flutter hoşuma gitmişti birkaç kişinin Flutter'ın ilk çıktığı kadarki kadar destek almadığını okudum. React Native karar verdim. Acaba React Native nasıl öğrenilmeli bilen birisi var ise yardımcı olabilir mi?
Mobil uygulama geliştirme harika birşey bence C# ve XAML programlama öğrenerek .NET MAUI öğrenmelisin. Cross-Platform'dur Windows, Android, iOS ve diğer işletim sistemlerine çıktı almana izin veriyor. Yani bence React Native öğrenmemelisin.
Mobil uygulama geliştirme harika bir şey bence C# ve xaml programlama öğrenerek .NET mauı öğrenmelisin. Cross-platform'dur Windows, Android, iOS ve diğer işletim sistemlerine çıktı almana izin veriyor. Yani bence React Native öğrenmemelisin.