larella Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 13 13 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Ben bir React projesi oluşturuyorum fakat sonrasında localhost üzerinden çalıştıramıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yazabilir mi? Nerede eksiğim var ve nasıl düzelteceğim bilmiyorum.
Merhaba arkadaşlar. Ben bir React projesi oluşturuyorum fakat sonrasında localhost üzerinden çalıştıramıyorum. Yardımcı olabilecek biri varsa lütfen yazabilir mi? Nerede eksiğim var ve nasıl düzelteceğim bilmiyorum.
Çözüm talhamucurlu 13 Şubat 2021 larella dedi: Eki Görüntüle 877571 Şu an bir şeyler oluyor ama umarım olmuştur, oturup ağlayacağım artık ( Genişletmek için tıkla... Evet kuruluyor. Kurulum bittikten sonra "cd one-video-react" yazıp "npm start" yazarsan "localhost:3000" adresinde çalışacaktır.
larella dedi: Eki Görüntüle 877571 Şu an bir şeyler oluyor ama umarım olmuştur, oturup ağlayacağım artık ( Genişletmek için tıkla... Evet kuruluyor. Kurulum bittikten sonra "cd one-video-react" yazıp "npm start" yazarsan "localhost:3000" adresinde çalışacaktır.
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #2 "create-react-app" yerine "npx create-react-app" yazmalısın. Artı 0 Eksi
KS KS larella Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 13 13 Şubat 2021 #3 talhamucurlu dedi: "create-react-app" yerine "npx create-react-app" yazmalısın. Genişletmek için tıkla... bunu yaptığımda localhost üzerinden direkt açılması mı gerekiyordu, birşey olmadı çünkü Artı 0 Eksi
talhamucurlu dedi: "create-react-app" yerine "npx create-react-app" yazmalısın. Genişletmek için tıkla... bunu yaptığımda localhost üzerinden direkt açılması mı gerekiyordu, birşey olmadı çünkü
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 larella dedi: Eki Görüntüle 877563 bunu yaptığımda localhost üzerinden direkt açılması mı gerekiyordu, birşey olmadı çünkü Genişletmek için tıkla... "npx create-react-app (klasör adı)" şeklinde yazmalısın. Artı 0 Eksi
larella dedi: Eki Görüntüle 877563 bunu yaptığımda localhost üzerinden direkt açılması mı gerekiyordu, birşey olmadı çünkü Genişletmek için tıkla... "npx create-react-app (klasör adı)" şeklinde yazmalısın.
KS KS larella Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 13 13 Şubat 2021 #5 talhamucurlu dedi: "Npx create-React-App (klasör adı)" şeklinde yazmalısın. Genişletmek için tıkla... Şu an bir şeyler oluyor ama umarım olmuştur, oturup ağlayacağım artık ( Artı 0 Eksi
talhamucurlu dedi: "Npx create-React-App (klasör adı)" şeklinde yazmalısın. Genişletmek için tıkla... Şu an bir şeyler oluyor ama umarım olmuştur, oturup ağlayacağım artık (
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #6 larella dedi: Eki Görüntüle 877571 Şu an bir şeyler oluyor ama umarım olmuştur, oturup ağlayacağım artık ( Genişletmek için tıkla... Evet kuruluyor. Kurulum bittikten sonra "cd one-video-react" yazıp "npm start" yazarsan "localhost:3000" adresinde çalışacaktır. Artı 0 Eksi Çözüm
larella dedi: Eki Görüntüle 877571 Şu an bir şeyler oluyor ama umarım olmuştur, oturup ağlayacağım artık ( Genişletmek için tıkla... Evet kuruluyor. Kurulum bittikten sonra "cd one-video-react" yazıp "npm start" yazarsan "localhost:3000" adresinde çalışacaktır.
KS KS larella Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 13 13 Şubat 2021 #7 talhamucurlu dedi: Evet kuruluyor. Kurulum bittikten sonra "cd one-video-react" yazıp "npm start" yazarsan "localhost:3000" adresinde çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... yaaa çok teşekkür ederiiiiiiiiiim ) Artı 0 Eksi
talhamucurlu dedi: Evet kuruluyor. Kurulum bittikten sonra "cd one-video-react" yazıp "npm start" yazarsan "localhost:3000" adresinde çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... yaaa çok teşekkür ederiiiiiiiiiim )
talhamucurlu Hectopat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 656 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #8 larella dedi: Eki Görüntüle 877576 yaaa çok teşekkür ederiiiiiiiiiim ) Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolay gelsin. Artı 0 Eksi
larella dedi: Eki Görüntüle 877576 yaaa çok teşekkür ederiiiiiiiiiim ) Genişletmek için tıkla... Rica ederim kolay gelsin.
KS KS larella Femtopat Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 13 14 Şubat 2021 #9 talhamucurlu dedi: Rica ederim kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... ben birsey daha sorabilir miyim ya.. kodlarda yaptığım hiçbir değişiklik çıktı olarak yansımıyor hala aynı ekran görünüyor localhost:3000 de Artı 0 Eksi
talhamucurlu dedi: Rica ederim kolay gelsin. Genişletmek için tıkla... ben birsey daha sorabilir miyim ya.. kodlarda yaptığım hiçbir değişiklik çıktı olarak yansımıyor hala aynı ekran görünüyor localhost:3000 de
Sonercafer Hectopat Katılım 10 Eylül 2019 Mesajlar 74 21 Şubat 2021 #10 larella dedi: ben birsey daha sorabilir miyim ya.. kodlarda yaptığım hiçbir değişiklik çıktı olarak yansımıyor hala aynı ekran görünüyor localhost:3000 de Genişletmek için tıkla... IDE olarak ne kullaniyorsunuz? Eger VsCode kullaniyorsaniz Live Server eklentisini kullanarak yapacaginiz guncellemeleri anlik gorebilirsiniz. Artı 0 Eksi
larella dedi: ben birsey daha sorabilir miyim ya.. kodlarda yaptığım hiçbir değişiklik çıktı olarak yansımıyor hala aynı ekran görünüyor localhost:3000 de Genişletmek için tıkla... IDE olarak ne kullaniyorsunuz? Eger VsCode kullaniyorsaniz Live Server eklentisini kullanarak yapacaginiz guncellemeleri anlik gorebilirsiniz.