rambo44553
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar;
React ile geliştirdiğim bir projem var ancak sürekli sonradan gelen verilerin problemini yaşıyorum. Backend'te C# restapi mevcut Backend'ten gelen dataları işlerkende bazen State'lerin asenkron olmasından kaynaklı yönetimi tam beceremiyorum aynı zamanda parent-child ilişkilerinde Component'ler arası veri transferlerinde'de bu problem ile sıkça karşılaşyorum. Örneğin.
Yukarıdaki örnekte sayfa render işleminde bazen datalar düzgün bir şekilde işlenirken geçişlerde vs sürekli olarak aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.
Uncaught typeerror: Cannot read properties of undefined (reading 'username')
Bu konuda beni yekili biri aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler.
React ile geliştirdiğim bir projem var ancak sürekli sonradan gelen verilerin problemini yaşıyorum. Backend'te C# restapi mevcut Backend'ten gelen dataları işlerkende bazen State'lerin asenkron olmasından kaynaklı yönetimi tam beceremiyorum aynı zamanda parent-child ilişkilerinde Component'ler arası veri transferlerinde'de bu problem ile sıkça karşılaşyorum. Örneğin.
Kod:
const Instructor = ({user}) => {
console.log("slide effect user")
console.log(user)
const [userData,setUserData] = useState();
useEffect(()=>{
setUserData(user)
},[user])
return ()
Yukarıdaki örnekte sayfa render işleminde bazen datalar düzgün bir şekilde işlenirken geçişlerde vs sürekli olarak aşağıdaki hata ile karşılaşıyorum.
Uncaught typeerror: Cannot read properties of undefined (reading 'username')
Bu konuda beni yekili biri aydınlatabilir mi? Şimdiden teşekkürler.