SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 1 Mayıs 2021 #21 240702 dedi: Sizce geliştirilirse güzel bir sistem ortaya çıkar mı hocam? Linux gibi güzel bir işletim sistemi olur mu? Şahsen ben çok isterim. Genişletmek için tıkla... Windows'un gereksiz özelliklerinden bıkmış olarak söylüyorum geliştirilir ise cidden güzel bir işletim sistemi olabilir. 1998 yılından beri alpha aşamasında yani o kadar yakın bir tarihte geliştirileceğini ve stabil olacağını düşünmüyorum hocam.
240702 dedi: Sizce geliştirilirse güzel bir sistem ortaya çıkar mı hocam? Linux gibi güzel bir işletim sistemi olur mu? Şahsen ben çok isterim. Genişletmek için tıkla... Windows'un gereksiz özelliklerinden bıkmış olarak söylüyorum geliştirilir ise cidden güzel bir işletim sistemi olabilir. 1998 yılından beri alpha aşamasında yani o kadar yakın bir tarihte geliştirileceğini ve stabil olacağını düşünmüyorum hocam.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #22 runit dedi: Bu arada GNU/Linux kategorisine açılmış ama Linux tabanlı değil bildiğim kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. Windows desen Windows değil, Linux desen Linux değil de. Başka işletim sistemlerini de görmemişim :/
runit dedi: Bu arada GNU/Linux kategorisine açılmış ama Linux tabanlı değil bildiğim kadarı ile. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam. Windows desen Windows değil, Linux desen Linux değil de. Başka işletim sistemlerini de görmemişim :/
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 1 Mayıs 2021 #23 Huso112 dedi: Pardon hocam. Windows desen Windows değil Linux desen Linux değil de. Başka işletim sistemlerini de görmemişim :/ Genişletmek için tıkla... Raporlamıştım, "Diğer işletim sistemleri" kategorisine taşıdılar.
Huso112 dedi: Pardon hocam. Windows desen Windows değil Linux desen Linux değil de. Başka işletim sistemlerini de görmemişim :/ Genişletmek için tıkla... Raporlamıştım, "Diğer işletim sistemleri" kategorisine taşıdılar.
Huso112 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 1.477 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Mayıs 2021 #24 runit dedi: Raporlamıştım, "Diğer işletim sistemleri" kategorisine taşıdılar. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam
runit dedi: Raporlamıştım, "Diğer işletim sistemleri" kategorisine taşıdılar. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun hocam