TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 React öğrenmeye başladım.import React demek yerine .jsx uzantılı dosyayı kullansak olur mu?veya ne işe yarar.teşekkürler.
React öğrenmeye başladım.import React demek yerine .jsx uzantılı dosyayı kullansak olur mu?veya ne işe yarar.teşekkürler.
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 Açılımı JavaScript XML. Bunun sayesinde dosya içerisinde HTML tagları vs. kullanabiliyoruz. JSX kullanmanız daha iyi olur.
Açılımı JavaScript XML. Bunun sayesinde dosya içerisinde HTML tagları vs. kullanabiliyoruz. JSX kullanmanız daha iyi olur.
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 kaan.w dedi: Açılımı JavaScript XML. Bunun sayesinde dosya içerisinde HTML tagları vs. kullanabiliyoruz. JSX kullanmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Create React App'te mesela kodları app.js yazıyordum. Example.jsx yazmam daha mı mantıklı olur diyorsunuz?
kaan.w dedi: Açılımı JavaScript XML. Bunun sayesinde dosya içerisinde HTML tagları vs. kullanabiliyoruz. JSX kullanmanız daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Create React App'te mesela kodları app.js yazıyordum. Example.jsx yazmam daha mı mantıklı olur diyorsunuz?
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #4 TeknoEmir dedi: Create React App'te mesela kodları app.js yazıyordum. Example.jsx yazmam daha mı mantıklı olur diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam create-react-app mi kullanıyorsunuz?
TeknoEmir dedi: Create React App'te mesela kodları app.js yazıyordum. Example.jsx yazmam daha mı mantıklı olur diyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam create-react-app mi kullanıyorsunuz?
TeknoEmir Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 394 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #5 kaan.w dedi: Hocam create-React-App mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet hocam
K kaan.w Megapat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 2.423 Çözümler 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #6 TeknoEmir dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... JSX destekliyor. Componentler için kullanabilirsiniz.
TeknoEmir dedi: Evet hocam Genişletmek için tıkla... JSX destekliyor. Componentler için kullanabilirsiniz.