E emrekser Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #1 Merhaba arkadaşlar bu şekilde bir hata alıyorum bazen biraz araştırdım neyin nesidir diye Adobe'nin bir uygulamasını hızlı açılmasını sağlıyormuş herhalde bu sorunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan var mı acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2015
Merhaba arkadaşlar bu şekilde bir hata alıyorum bazen biraz araştırdım neyin nesidir diye Adobe'nin bir uygulamasını hızlı açılmasını sağlıyormuş herhalde bu sorunu nasıl çözebilirim bir bilgisi olan var mı acaba ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 13 Kasım 2015 #2 Malwarebyte ile sistemi tarayıp bulunanları silin. Güncel Adobe reader sürümünü yükleyin(var olanı silip).
Malwarebyte ile sistemi tarayıp bulunanları silin. Güncel Adobe reader sürümünü yükleyin(var olanı silip).
A AhmetAksoy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 3.464 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2015 #3 https://www.technopat.net/sosyal/konu/dll-dosyalari-veritabani.217746/