Reader_slx.exe Uygulama Hatası

PentaRavi

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar bilgisayarıma 1 hafta önce format attım ve League of Legends oyunun bir hatadan dolayı oynayamıyordum. Bunun üstüne bir siteden d3dx9_39.dll indirdim ve attım ve sorunum düzelmedi sonrasında League of Legends'in kendi çalışanı tarafından atılan bir DLL paketini indirip attım ve sorunum halloldu. Fakat bilgisayarı ilk açtığımda reader_sl.exe hatası almaktayım. Hatanın fotoğrafını ve sitelerin linklerini aşağı atacağım bu hatayı nasıl gideririm? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Site1: d3dx9_39.dll - DLL Dosya İndir
Site2 Yorumlardaki Link: d3dx9_39.dll hatası yetişin lol oynayamıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bilgisayarıma 1 hafta önce format attım ve League of Legends oyunun bir hatadan dolayı oynayamıyordum. Bunun üstüne bir siteden d3dx9_39.dll indirdim ve attım ve sorunum düzelmedi sonrasında League of Legends'in kendi çalışanı tarafından atılan bir DLL paketini indirip attım ve sorunum halloldu. Fakat bilgisayarı ilk açtığımda reader_sl.exe hatası almaktayım. Hatanın fotoğrafını ve sitelerin linklerini aşağı atacağım bu hatayı nasıl gideririm? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Site1: d3dx9_39.dll - DLL Dosya İndir
Site2 yorumlardaki link: d3dx9_39.dll hatası yetişin lol oynayamıyorum

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    3,7 KB · Görüntüleme: 36
Direkt DirectX kurup sorunu çözmek yerine neden internetten bilinmeyen DLL indirip atma yoluna gittiniz ki?

Attığınız dosyaları kesinlikle silin sonra aşağıdakini indirin ve açın ardından "Bing Bar' tikini kaldırıp kurun.

Eğer sorun halen çözülmezse ProcMon raporu paylaşın.

Direkt DirectX kurup sorunu çözmek yerine neden internetten bilinmeyen DLL indirip atma yoluna gittiniz ki?

Attığınız dosyaları kesinlikle silin sonra aşağıdakini indirin ve açın ardından "Bing Bar' tikini kaldırıp kurun.

Eğer sorun halen çözülmezse ProcMon raporu paylaşın.
İçine attığım tüm dosyaları silip attığınız linkden indirdim sorun hallen devam ediyor bilgisayar ilk açıldığında bu hata çıkıyor tamam deyip geçebiliyorum birşey olmuyo fakat rahatsız edici.

ProcMon Raporu buyrun : Logfile

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı