M Mirlex Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 297 7 Aralık 2021 #1 Sorum başlıkta arkadaşlar. Laptop var bizim 3 GB RAM'i var. Yapsam bir faydası olur mu?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 7 Aralık 2021 #2 Mirlex dedi: Sorum başlıkta arkadaşlar. Laptop var bizim 3 GB RAM'i var. Yapsam bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir faydası yok.
Mirlex dedi: Sorum başlıkta arkadaşlar. Laptop var bizim 3 GB RAM'i var. Yapsam bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Pek bir faydası yok.
Bahacprz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 3.215 Makaleler 4 Çözümler 30 Yer Muğla/Bodrum Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Havaş-Yer hizmetleri 7 Aralık 2021 #3 Mirlex dedi: Sorum başlıkta arkadaşlar. Laptop var bizim 3 GB RAM'i var. Yapsam bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Keşke bu kadar kolay olsa RAM yükseltme. Ama maalesef işe yaramaz.
Mirlex dedi: Sorum başlıkta arkadaşlar. Laptop var bizim 3 GB RAM'i var. Yapsam bir faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Keşke bu kadar kolay olsa RAM yükseltme. Ama maalesef işe yaramaz.
M Mirlex Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 297 7 Aralık 2021 #4 Bahacprz dedi: Keşke bu kadar kolay olsa RAM yükseltme. Ama maalesef işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Yok rehber buldum bende yararının olmadığını düşünüyordum ondan emin olıyım dedim bayağı yok %30 filan denmiş.
Bahacprz dedi: Keşke bu kadar kolay olsa RAM yükseltme. Ama maalesef işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Yok rehber buldum bende yararının olmadığını düşünüyordum ondan emin olıyım dedim bayağı yok %30 filan denmiş.
akincelik10 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 403 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #5 Yüksek hızlara sahip bir USB bellek bulursan faydası daha fazla olabilir. Ama onun dışında standart bir USB bellek ile pek bir faydasının olacağını düşünmüyorum.
Yüksek hızlara sahip bir USB bellek bulursan faydası daha fazla olabilir. Ama onun dışında standart bir USB bellek ile pek bir faydasının olacağını düşünmüyorum.