SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 696 Makaleler 4 Çözümler 33 18 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar biliyorsunuzdur Ready or Not'a büyük bir güncelleme geldi. Bu güncellemeye uygun Türkçe yama var mıdır?
Arkadaşlar biliyorsunuzdur Ready or Not'a büyük bir güncelleme geldi. Bu güncellemeye uygun Türkçe yama var mıdır?
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #2 Yama gerektirecek bir oyun değil ama Google yazınca birkaç tane çeviri çalışması çıkıyor. Birinin yüksek ihtimalle güncellenme ihtimali var.
Yama gerektirecek bir oyun değil ama Google yazınca birkaç tane çeviri çalışması çıkıyor. Birinin yüksek ihtimalle güncellenme ihtimali var.
cinar_yasarrr Kilopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 7.949 Makaleler 3 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Aralık 2023 #3 Eski yama işe yaramıyor yenisi de daha çıkmadı sanırım.
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 19 Aralık 2023 #4 Penetrator God dedi: Yama gerektirecek bir oyun değil ama Google yazınca birkaç tane çeviri çalışması çıkıyor. Birinin yüksek ihtimalle güncellenme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Oyuna resmi Türkçe dil desteği gelecek 1.0 güncellemesinde duyuruldu.
Penetrator God dedi: Yama gerektirecek bir oyun değil ama Google yazınca birkaç tane çeviri çalışması çıkıyor. Birinin yüksek ihtimalle güncellenme ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Oyuna resmi Türkçe dil desteği gelecek 1.0 güncellemesinde duyuruldu.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #5 Osman Nuri23 dedi: Oyuna resmi Türkçe dil desteği gelecek 1.0 güncellemesinde duyuruldu. Genişletmek için tıkla... Güzel haber ama dediğim gibi ben yama gerektirecek bir şey göremedim bu oyunda.
Osman Nuri23 dedi: Oyuna resmi Türkçe dil desteği gelecek 1.0 güncellemesinde duyuruldu. Genişletmek için tıkla... Güzel haber ama dediğim gibi ben yama gerektirecek bir şey göremedim bu oyunda.