Epic Games Ready or Not 335,52 TL!

Ghostxz3

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'te %40 indirime girerek + %20 geri ödeme ile 335,52 TL düşüyor. Bence fiyat gayet uygun (resme tıklayarak linke gidebilirsiniz.)

readyornotlogo.jpg

Tek kişi sarar mı ben Steam'de pahalı olunca pişman olmuştum almadığıma da oyun güzel gibi görünüyor bayağı da.
Tek başına oynanacak bir oyun pek değil. Çabuk sıkılırsın. Zaten görevleri bitirdikten sonra oyun boşa düşüyor. Oynanabilirliği çok uzun değil. 15-20 saat oynasan bile bir çok şeyi yapmış, sıkılmış oluyorsun. Zamanında 80 TL'ye alıp iade etmiştim. Türünün en iyi örneklerinden biri orası ayrı.

Tek başına oynanacak bir oyun pek değil. Çabuk sıkılırsın. Zaten görevleri bitirdikten sonra oyun boşa düşüyor. Oynanabilirliği çok uzun değil. 15-20 saat oynasan bile birçok şeyi yapmış, sıkılmış oluyorsun. Zamanında 80 TL'ye alıp iade etmiştim. Türünün en iyi örneklerinden biri orası ayrı.

O zaman almamak daha mantıklı hocam.

Zamanında aldığıma pişman olduğum bir oyun. "En gerçekçi FPS oyunu, gerçek hayatın karanlık yönlerini açık açık gözünüze sokacağız" ayağına pazarlamalarını yaptılar, millet oyunu aldıktan sonra da sansürü bastılar. Açık açık müşterilerini dolandırdılar, almanızı tavsiye etmem. Zaten 350 lira edecek bir oyun da değil yarım saat oynansa sıkacak bir atmosferi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı