Oyunu tekrar yükledim dosyaları doğruladım uyumluluk ayarları ile ilgilendim. NVIDIA'nın ekran kartı güncellemelerini de yaptım fakat bir türlü çözemedim. Böyle bir hata ile karşılaşıyorum sistemim de gayet iyi. Nasıl çözebilirim?
Başlatma seçeneklerinde birden fazla modda çalıştırmaya zorluyorsunuz diye gösteriyor. Eğer böyle bir durum yoksa -force-d3d12 ya da -force-d3d11 ile tek bir DirectX sürümü üzerinden çalıştırmaya zorlayın başlatma seçeneklerinden.
Başlatma seçeneklerinde birden fazla modda çalıştırmaya zorluyorsunuz diye gösteriyor. Eğer böyle bir durum yoksa -force-d3d12 ya da -force-d3d11 ile tek bir DirectX sürümü üzerinden çalıştırmaya zorlayın başlatma seçeneklerinden.
hocam başlatma seçeneklerine verdiğin 2 örneği de denedim. Başlat diyorum ardından ready or not küçük ekranı geliyor daha sonrasında kapanıyor oyun açılmıyor
Hocam başlatma seçeneklerine verdiğin 2 örneği de denedim. Başlat diyorum ardından Ready or Not küçük ekranı geliyor daha sonrasında kapanıyor oyun açılmıyor.
Aralarına boşluk koymayı ya da -force -vulkan ile çalıştırmayı deneyin. O da olmazsa belki resmi Discord sunucusunda teknik destek sunuyorlardır orayı da deneyebilirsiniz. Genelde böyle bir sorun olduğunda çözülüyordu bu şekilde. Ayrıca ekran kartınız neydi?
Aralarına boşluk koymayı ya da -force -vulkan ile çalıştırmayı deneyin. O da olmazsa belki resmi Discord sunucusunda teknik destek sunuyorlardır orayı da deneyebilirsiniz. Genelde böyle bir sorun olduğunda çözülüyordu bu şekilde. Ayrıca ekran kartınız neydi?
O zaman Discord sunucusunda loglar üzerinden crashlere yardımcı olan bir destek takımı vardır belki. Eski haline getirip o hatayı tekrar alıp gönderin desteğe. Tabii varsa, emin değilim olup olmadığına.
O zaman Discord sunucusunda loglar üzerinden crashlere yardımcı olan bir destek takımı vardır belki. Eski haline getirip o hatayı tekrar alıp gönderin desteğe. Tabii varsa, emin değilim olup olmadığına.
GoodbyeDPI'ı. İndirin. https://github.com/ValdikSS/GoodbyeDPI/releases/download/0.2.2/goodbyedpi-0.2.2.zip 2_any_country_dnsredir. CMD dosyasını yönetici olarak çalıştırın. Cloudflare DNS. DNS 1: 1.1.1.1 DNS 2: 1.0.0.1 Google DNS. DNS 1: 8.8.8.8 DNS 2: 8.8.4.4 Yukarıda verdiğim herhangi bir...
www.technopat.net
Bu konudan yapabilirsiniz GoodbyeAPI ile DNS kurmayı. Windows 10 Wifi ya da ethernet üzerinden DNS değiştirme diye aratırsanız çıkar internette muhtemelen.