furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.470 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:57 #1 Oyuna yeni başladım ve askerler sürekli bunalımda. Ne yapmam gerekli?
Devolve Hectopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 1.661 Çözümler 17 Pazar 21:03 #2 Hocam çatışmalarda yara alma durumuna göre vb. moralleri düşüyor. Operasyonlara farklı adamlara girmenizi öneririm diğer askerler iyileşene kadar.
Hocam çatışmalarda yara alma durumuna göre vb. moralleri düşüyor. Operasyonlara farklı adamlara girmenizi öneririm diğer askerler iyileşene kadar.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.027 Çözümler 47 Yer Mersin Pazar 21:06 #3 O askerler hep bunalımda zaten. Mutlu olmalarının yolu görevde ölümcül güç kullanmamak, takım arkadaşı kaybetmemek. O zaman da oyunun bir anlamı kalmıyor salla çok kötü olurlarsa hepsini kovar yenilerini alırsın.
O askerler hep bunalımda zaten. Mutlu olmalarının yolu görevde ölümcül güç kullanmamak, takım arkadaşı kaybetmemek. O zaman da oyunun bir anlamı kalmıyor salla çok kötü olurlarsa hepsini kovar yenilerini alırsın.
furkwNN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.470 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 10:29 #4 Devolve dedi: Hocam çatışmalarda yara alma durumuna göre vb. moralleri düşüyor. Genişletmek için tıkla... Birinin dün gece helvasını yedik iyi adamdı. Emrecngz dedi: Mutlu olmalarının yolu görevde ölümcül güç kullanmamak Genişletmek için tıkla... O zaman niye askeriz ? Emrecngz dedi: O zaman da oyunun bir anlamı kalmıyor salla çok kötü olurlarsa hepsini kovar yenilerini alırsın. Genişletmek için tıkla... Evet biraz saçma olmuş çatır çutur öldürüyorum.
Devolve dedi: Hocam çatışmalarda yara alma durumuna göre vb. moralleri düşüyor. Genişletmek için tıkla... Birinin dün gece helvasını yedik iyi adamdı. Emrecngz dedi: Mutlu olmalarının yolu görevde ölümcül güç kullanmamak Genişletmek için tıkla... O zaman niye askeriz ? Emrecngz dedi: O zaman da oyunun bir anlamı kalmıyor salla çok kötü olurlarsa hepsini kovar yenilerini alırsın. Genişletmek için tıkla... Evet biraz saçma olmuş çatır çutur öldürüyorum.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.027 Çözümler 47 Yer Mersin Pazartesi 10:45 #5 Ben sivilleri de oldurebilmek icin çevrimiçi oyun açıyorum tek başıma oynuyorum
Herolynx53 Centipat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 986 Çözümler 3 Yer Bayou La Batre, Alabama Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 12:53 #6 furkwNN dedi: Oyuna yeni başladım ve askerler sürekli bunalımda. Ne yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Askerler için oyuna bir terapist eklenebilir.
furkwNN dedi: Oyuna yeni başladım ve askerler sürekli bunalımda. Ne yapmam gerekli? Genişletmek için tıkla... Askerler için oyuna bir terapist eklenebilir.