Ready or Not benzeri oyun önerisi

Devolve

Hectopat
Anakart
H610M
Selam, Ready or Not benzeri polisiye, swat tarzı veya askeri oyun önerebilir misiniz? Tek başıma oynayacağım. Genel olarak operasyon tarzı şeyleri severim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Benim çok önceden aldığım Zero Hour var en iyi alternatifte bence o oyun. Onun dışında Contain diye bir oyun var ama yorumları "karışık" olarak gözüküyor.

Çok böyle oyun yok ama Zero Hour ve aşırı eski artık ama SWAT 4 önerebilirim.
SWAT 4'ü hangi platformda bulabilirim?

Benim çok önceden aldığım Zero Hour var en iyi alternatifte bence o oyun. Onun dışında Contain diye bir oyun var ama yorumları "karışık" olarak gözüküyor.
Zero Hour biraz pahalıymış. Contain'in fotoğrafları ilgimi çekti bakacağım.

SWAT 4'ü hangi platformda bulabilirim?

Zero Hour biraz pahalıymış. Contain'in fotoğrafları ilgimi çekti bakacağım.
SWAT 4 GOG üzerinde var şu an hem de indirimde. Fazlasıyla eski bir oyun ama.

Selam, Ready or Not benzeri polisiye, swat tarzı veya askeri oyun önerebilir misiniz? Tek başıma oynayacağım. Genel olarak operasyon tarzı şeyleri severim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Askeri olarak Arma 3 önerebilirim pek Türk serveri yok tek tük var onlar da 20 30 kişi ama idare eder yabancı serverları var onlarda oynayabilirsiniz isterseniz ama ilk başta alışmak biraz zaman alıyor.

Çok böyle oyun yok ama Zero Hour ve aşırı eski artık ama SWAT 4 önerebilirim.
Swat 4 nasıl bir oyun? Grafikleri her ne kadar eski de kalsa da içinde çok çeşitlilik olan oyunlar gibi mi acaba? Yani Ready or Not'tan daha mı fazla çeşitlilik içeriyor? Benim de ilgimi çekti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı