Çözüldü Ready or Not "corrupt data found, please verify your installation" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aiakosxwz

Centipat
Daha fazla  
Normalde oynuyordum, 55 saat oynamam var, fakat silmiştim. Bugün tekrar yükledim, fakat oyuna girdiğimde "corrupt data found, please verify your installation." şeklinde bir hata alıyorum. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim, işe yaramadı. İnternetten baktım, fakat bunu yapan sadece 1 kişi vardı, onun da gösterdiği dosya bende yok zaten. Sebebini bilen var mı?

Normalde oynuyordum, 55 saat oynamam var, fakat silmiştim. Bugün tekrar yükledim, fakat oyuna girdiğimde "corrupt data found, please verify your installation." şeklinde bir hata alıyorum. Oyun dosyalarını doğrulamayı denedim, işe yaramadı. İnternetten baktım, fakat bunu yapan sadece 1 kişi vardı, onun da gösterdiği dosya bende yok zaten. Sebebini bilen var mı?

Sorunu çözdüm dosyalar konumundan mod klasörlerini sildim düzeldi.

Son düzenleme:

Sorunu çözdüm dosyalar konumundan mod klasörlerini sildim düzeldi.

Hocam nasıl çözdün ben yapamadım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı