Steam Ready or Not daha fazla indirime girer mi?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 982

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Son bir haftadır Ready or Not oyununu çok istiyorum. Bir başka hesap alıp ofline olarak da oynadım. Çok beğendim. Ancak tek başıma bir yere kadar oynanıyor. Ve maalesef ki Türkiye şartlarında gözü kapalı bir oyuna 17-18 dolar vermek de zor. Daha fazla indirime girer mi? Güvenilir Steam key alabileceğim bir yer var mı? En azından kendi hesabıma alıp Online olarak insanlar ile oynamak istiyorum.

Çabuk sıkıyor oyun bir amaç yok çünkü belirli haritalarda sandbox gibi gezip gezip minik görevler yapıyoruz. Şöyle 30 terörist öldür sana şu efsanevi silahı vereceğim cart curt ekleseler oynanır da bu şekilde sıkıcı.

Oyun en ucuz Steam'da bulunuyor şu anda daha ucuza bulamadım maalesef. Epic gibi diğer platformlara da göz at istersen.

Çabuk sıkıyor oyun bir amaç yok çünkü belirli haritalarda sandbox gibi gezip gezip minik görevler yapıyoruz. Şöyle 30 terörist öldür sana şu efsanevi silahı vereceğim cart curt ekleseler oynanır da bu şekilde sıkıcı.

Oyun en ucuz Steam'da bulunuyor şu anda daha ucuza bulamadım maalesef. Epic gibi diğer platformlara da göz at istersen.
Hocam offline hesap da 6-7 saat falan oynadım keyifli geldi açıkcası. Arkadaşla daha keyifli olur diye düşündüm. Ayrıca epic de satışı yok malesef.

Selamlar. Son bir haftadır Ready or Not oyununu çok istiyorum. Bir başka hesap alıp ofline olarak da oynadım. Çok beğendim. Ancak tek başıma bir yere kadar oynanıyor. Ve maalesef ki Türkiye şartlarında gözü kapalı bir oyuna 17-18 dolar vermek de zor. Daha fazla indirime girer mi? Güvenilir Steam key alabileceğim bir yer var mı? En azından kendi hesabıma alıp Online olarak insanlar ile oynamak istiyorum.

Eneba da var 405 TL'ye, fakat satıcı güvenilir mi pek bilmiyorum. Alıp almama konusunda sana bırakıyorum.

Buy Ready or Not (PC) Steam key at a cheap price now Biraz aşağı indir orada yazacak. "epinalemicom" satıcının ismi bu.

"Epinalemicom" satıcısı güvenilir olmayabilir, satın alırken dikkat edin.

İndirim konusunda, Büyük ihtimalle büyük indirimlerde indirime girebilir (Yaz, Kış indirimi gibi)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güvenilir bir yer durmuyor açıkcası. Bütün satıcıların 9 derecenin üstünde olmasına şaşırdım.

Hocam Enebadan yana bir sıkıntı yok, sorun satıcılarda. Daha önce Eneba üzerinden bir kaç satıcıdan alışveriş yapmıştım, herhangi bir sorun olmamıştı. Benim "güvenilir mi pek bilmiyorum" yazım Eneba için değil satıcı içindi.

Yani satıcılarının çoğu neden 9 derecenin üstünde bilmiyorum, fakat imlecinizi satıcının üzerinde tuttuğunuz zaman orada "6 ayda satılan ürünler" diye bir yazı var, onun altında "More than 10K+" yazdığı sürece sorun pek oluşmuyor. Benim önerdiğim satıcıda "More than 1k+" yazdığı için pek güvenemediğimi yazdım.

Hocam Enebadan yana bir sıkıntı yok, sorun satıcılarda. Daha önce Eneba üzerinden bir kaç satıcıdan alışveriş yapmıştım, herhangi bir sorun olmamıştı. Benim "güvenilir mi pek bilmiyorum" yazım Eneba için değil satıcı içindi.

Yani satıcılarının çoğu neden 9 derecenin üstünde bilmiyorum, fakat imlecinizi satıcının üzerinde tuttuğunuz zaman orada "6 ayda satılan ürünler" diye bir yazı var, onun altında "More than 10K+" yazdığı sürece sorun pek oluşmuyor. Benim önerdiğim satıcıda "More than 1k+" yazdığı için pek güvenemediğimi yazdım.
O mouse imleci detayını bilmiyordum hocam. Ona göre bir şey bakıyım o zaman, mantıklı evet. Teşekkürler.

Kod aldım böyle diyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-03 104338.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-03 104338.png
    159,1 KB · Görüntüleme: 55
  • Ekran Görüntüsü (472).png
    Ekran Görüntüsü (472).png
    721,7 KB · Görüntüleme: 51
Hocam, ya maalesef dolandırıldınız, ya da yanlış kod gönderildi (yanlış kodun gönderilmesi daha muhtemel)."ENEBA" iş görür mü bilmiyorum fakat buradan destek almaya çalışabilirsiniz.

Epinalemicom satıcısı diye siz yazmışsınız foruma güvenip aldım ben bunu yoksa ne bileyim eneba falan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı