Steam Ready or Not daha fazla indirime girer mi?

• Konuyu başlatan Pledo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 983
Epinalemicom satıcısı diye siz yazmışsınız foruma güvenip aldım ben bunu yoksa ne bileyim eneba falan.

Hocam haklısınız, özür dilerim fakat şöyle bir yazım var. Keşke tamamını okusaydınız. Daha fazla kişi bu duruma düşmemesi için linkli olan yazımı kaldırmak için desteğe yazacağım şimdi. O gönderdiğim Eneba kod aktive edilmiyor kısmından destek almaya çalışabilirsiniz.

Hocam Enebadan yana bir sıkıntı yok, sorun satıcılarda. Daha önce Eneba üzerinden bir kaç satıcıdan alışveriş yapmıştım, herhangi bir sorun olmamıştı. Benim "güvenilir mi pek bilmiyorum" yazım Eneba için değil satıcı içindi.

Yani satıcılarının çoğu neden 9 derecenin üstünde bilmiyorum, fakat imlecinizi satıcının üzerinde tuttuğunuz zaman orada "6 ayda satılan ürünler" diye bir yazı var, onun altında "More than 10K+" yazdığı sürece sorun pek oluşmuyor. Benim önerdiğim satıcıda "More than 1k+" yazdığı için pek güvenemediğimi yazdım.

Hocam haklısınız, özür dilerim fakat şöyle bir yazım var. Keşke tamamını okusaydınız. Daha fazla kişi bu duruma düşmemesi için linkli olan yazımı kaldırmak için desteğe yazacağım şimdi. O gönderdiğim eneba kod aktive edilmiyor kısmından destek almaya çalışabilirsiniz.

Bilet açtım 3 saattir cevap alamıyorum Steam destekte cevap vermiyor n'olacak bakalım.

Selamlar. Son bir haftadır Ready or Not oyununu çok istiyorum. Bir başka hesap alıp ofline olarak da oynadım. Çok beğendim. Ancak tek başıma bir yere kadar oynanıyor. Ve maalesef ki Türkiye şartlarında gözü kapalı bir oyuna 17-18 dolar vermek de zor. Daha fazla indirime girer mi? Güvenilir Steam key alabileceğim bir yer var mı? En azından kendi hesabıma alıp Online olarak insanlar ile oynamak istiyorum.

Zamanında Ready or Not'ı CS'de ki en sevdiğim skini satıp almıştım o zaman forumda ileride zam gelir bir daha alamazsın demişlerdi gittim aldım sizin gibi key almayı düşündüm lakin hemen vazgeçtim çünkü verdikleri key ya kullanılmış oluyor ya da farklı bir ürün oluyor kimseye güvenmeyin özellikle ucuza key satan yerlere paranızı biriktirin orijinal bir şekilde alın hiçbir sorun yaşamazsınız en temizinden kafanız rahat olur.

Ancak bir hocamın dediği gibi oyun çok çabuk sıkıyor şahsen ben 18 saat oynamışım ve çabuk sıktığı için artık girmeyi düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı