Steam Ready or Not daha fazla indirime girer mi?

Epinalemicom satıcısı diye siz yazmışsınız foruma güvenip aldım ben bunu yoksa ne bileyim eneba falan.

Hocam haklısınız, özür dilerim fakat şöyle bir yazım var. Keşke tamamını okusaydınız. Daha fazla kişi bu duruma düşmemesi için linkli olan yazımı kaldırmak için desteğe yazacağım şimdi. O gönderdiğim Eneba kod aktive edilmiyor kısmından destek almaya çalışabilirsiniz.

Bilet açtım 3 saattir cevap alamıyorum Steam destekte cevap vermiyor n'olacak bakalım.

Zamanında Ready or Not'ı CS'de ki en sevdiğim skini satıp almıştım o zaman forumda ileride zam gelir bir daha alamazsın demişlerdi gittim aldım sizin gibi key almayı düşündüm lakin hemen vazgeçtim çünkü verdikleri key ya kullanılmış oluyor ya da farklı bir ürün oluyor kimseye güvenmeyin özellikle ucuza key satan yerlere paranızı biriktirin orijinal bir şekilde alın hiçbir sorun yaşamazsınız en temizinden kafanız rahat olur.

Ancak bir hocamın dediği gibi oyun çok çabuk sıkıyor şahsen ben 18 saat oynamışım ve çabuk sıktığı için artık girmeyi düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…