Efe2354 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 20 18 Ağustos 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, Ready or Not da bazı görevleri yapmama rağmen çözülmedi olarak gösteriyor, tüm sivilleri kurtarıyorum, kaosa düzen getiriyorum yani görevdeki hedefleri yerine getiriyorum ama görevi kabul etmiyor.
Merhaba arkadaşlar, Ready or Not da bazı görevleri yapmama rağmen çözülmedi olarak gösteriyor, tüm sivilleri kurtarıyorum, kaosa düzen getiriyorum yani görevdeki hedefleri yerine getiriyorum ama görevi kabul etmiyor.
MustafariaL Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 282 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #2 Görev kendiliğinden bitmiyor diye hatırlıyorum kendin görevi bitiriyordun sanki. Artı 0 Eksi
KS KS Efe2354 Femtopat Katılım 2 Ağustos 2024 Mesajlar 20 18 Ağustos 2024 #3 MustafariaL dedi: Görev kendiliğinden bitmiyor diye hatırlıyorum kendin görevi bitiriyordun sanki. Genişletmek için tıkla... Evet sonda y ye basıyorum Artı 0 Eksi
MustafariaL dedi: Görev kendiliğinden bitmiyor diye hatırlıyorum kendin görevi bitiriyordun sanki. Genişletmek için tıkla... Evet sonda y ye basıyorum
MustafariaL Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 282 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2024 #4 Efe2354 dedi: Evet sonda y ye basıyorum Genişletmek için tıkla... Bir bilgim yok o zaman üzgünüm . Artı 0 Eksi