Ready or Not mod kurarken "Serialization Error Corurpt data found" hatası

700586

Decapat
Ready or Not mod.oi kısmından kurduğum modlar hiçbir şekilde çalışmıyor. Nexus gibi yerlerden pak dosyası olarak indirip oyun dosylarının içine atıyorum fakat bu sefer oyunu açarken resimdeki hatayı veriyor.

Pak dosyasını oyun klasörüne atarken orijinal dosyayı değiştirdiysen indirdiğin mod bozuktur. Steam'den dosyaları doğruladın mı?

Pak dosyasını oyun klasörüne atarken orijinal dosyayı değiştirdiysen indirdiğin mod bozuktur. Steam'den dosyaları doğruladın mı?

Öyle olduğunu düşünmüyorum çünkü modları kurarken herhangi bir dosya değişitrip silmiyorum
Ve modları sildiğimde hata karşıma çıkmıyor

Bir de mod. IO diye bir dosya varsa onu silip dene.

Bildiğim kadarıyla 2 adet dosyası vardı biri oyunun kendi icinde diğeri kullancılar içinde ikisini de sildim fakat bir şeye etki etmedi oyunu tamamen silip tekrar yükledim yine de bir şeye etki etmedi

Bildiğim kadarıyla 2 adet dosyası vardı biri oyunun kendi icinde diğeri kullancılar içinde ikisini de sildim fakat bir şeye etki etmedi oyunu tamamen silip tekrar yükledim yine de bir şeye etki etmedi
Oyunu tamamen silip yükleyince bile olmuyorsa aklıma daha başka bir şey gelmiyor. Hataya göre ya modları silince ya da temiz kurulum yapınca kesin düzelmesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…