Ready Or Not Nasıl Bir Oyun?

Oyunun zorluk ayarı biraz garip, normal moddayken çok basit geliyor, zor moddayken John Wick oluyorlar kafadan falan vurup yatırıyorlar seni direk.
Bunu da öğrendiğim iyi oldu. Keyfim fazlasıyla yerindeyse zor moda alırım, keyfim az yerindeyse normal mod

Ya tabii arkadan dolaşma olayı her zaman yaşanmıyor bazen yapıyorlar Oyunda sağdan soldan bir anda çıkabiliyorlar sağ olsunlar.
Yaşanmıyor yaşanmıyor dediğim yerde cin gibi çıkarlarsa ne olacak dermişim

Tek başıma npclerle beraber çoğu görevi bitirdim. Singleplayer da oynanabilecek bir oyun. Ben yanımdaki npclere emir spamlayarak her yeri hızlı hızlı temizliyorum genelde.

Tek başıma npclerle beraber çoğu görevi bitirdim. Singleplayer da oynanabilecek bir oyun. Ben yanımdaki npclere emir spamlayarak her yeri hızlı hızlı temizliyorum genelde.
ETS 2 gibi ya arada hard rp arada da hızlı hızlı bitiriyorsun. O da iyimiş. Teşekkürler sana da.

Bir zamanlar swat diye bir oyun vardı onun daha gelişmiş versiyonu bildiğin polis oluyorsun ve suçluları vurmadan tutuklamaya çalışıyorsun. Oyunda bildiğin swat'sın.

Oyun bayadır kütüphanemde fakat 2,5 saatim vardı oyunda. Geçen hafta yeniden indirdim oyunu son haline getirmişler gibi, ekstra içerikler DLC'ler eklemişler. Çok uzatmadan oyunu anlatacak olursam öncelikle alışılagelmiş FPS oyunları gibi değil, bir kere yapay zekalar yapay gibi değil. Oyun oynuyor değil de gerçekten çatışma içerisinde ve can derdine düşmüş gibi hissettiriyorlar. Oynanış kısmında hissiyat ve mekanikler inanılmaz keyifli bana kalırsa. Gerçekten mermi ateşlediğinizi hissediyorsunuz, silah sesleri bile kulağınızda çınlıyor. Duvarı delip geçen mermiler, kanlar, mermi izleri falan... Özellikle vuruş hissi başka hiçbir oyunda olmadığı kadar keyifli bana kalırsa. Grafikler ve model detayları da çok iyi. Özellikle FOV'u fullediğinizdeki geniş görüntü niyeyse çok daha gerçekçi hissettiriyor. Oyunda tek başınıza oynarken timi yönetiyorsunuz ve onlar da düşman kadar sağlam vuruyorlar. Bazen saçmalaşıp sinir krizi geçirttikleri de oluyor ama genelde makine gibiler. Ha ben öyle zevk almıyorum genelde gidip kendim indirmek indiriyorum düşmanları ama o da pek kolay değil. Zorlandığım kısımda timi gönderiyorum önden çok rahat temizliyorlar zaten.

Tek başıma keyif alır mıyım diyorsan tabii ki yakın bir arkadaş ekibi ile çok daha keyifli bir hale gelebilecek bir oyun. Özellikle herkes oyunun derinliğine kapılır ve role girerse baya sarar gibime geliyor. Fakat tek oynamak da gayet keyifli çünkü oynanış gerçekten çok hissiyatlı. Bölümlerde notlar var ve aldığınız S, A, B gibi notlara göre kozmetik açabiliyorsunuz. Silahlar ve Silah özelleştirmelerinin hepsi açık olarak geliyor yani sadece kozmetikler ekstra. Sanırım 15 civarı bölüm var ve DLC'ler ile birlikte ekstra bölümler, kozmetikler ekleniyor. Ben ana bölümleri bitirdim sayılır. Tüm bölümleri bitirdikten sonra da baştan hepsini S Rank yapmak gibi bir sapıklığa başvurmak istiyorum çünkü oyundan gayet keyif alıyorum açıkçası. Ayrıca S Rank için düşmanların hiçbirini öldürmemeniz ve canlı halde etkisiz hale getirmeniz gerekiyor. Bunun için de her bölüme daha farklı yaklaşmanız gerekiyor ve bu da tekrar oynanabilirliği artırıyor bence.

Detaylı anlatım için çok teşekkürler Baya iyi yazmışsın. Birde bu oyunun tüm bölümlerini bitirmek kaç saatimi alır tahmini?

Detaylı anlatım için çok teşekkürler Baya iyi yazmışsın. Birde bu oyunun tüm bölümlerini bitirmek kaç saatimi alır tahmini?
18 bölüm varmış. Bölümler 10 ila 20 dakika arasında sürüyor harita büyüklüğüne göre. Hepsini tek seferde geçersen 5 saat civarında ana bölümler bitiyor sanırım. Ama ben 9 saat oynamışım ve 15. bölümdeyim. Gerçi ben tekrar oynadım bazı bölümleri. DLC'ler ile de yeni bölümler ekleniyormuş lakin kaç bölüm var DLC'lerde pek bilgim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…