KaiserXx Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 I5-12500H 16 Cpu 16 GB Ram Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 22 Mart 2025 #1 Merhaba. Başlıkta da gordugunuz gibi Ready or Not nasıl modlanir soylerseniz sevinirim. Ve bu mod (Ready or Not Here I come AI Realistic Modpack) indirilir mi? Oyunu daha zor mu yapar? Sivilleri iyi yapar mi? Çünkü bazen mala bagliyorlar.
Merhaba. Başlıkta da gordugunuz gibi Ready or Not nasıl modlanir soylerseniz sevinirim. Ve bu mod (Ready or Not Here I come AI Realistic Modpack) indirilir mi? Oyunu daha zor mu yapar? Sivilleri iyi yapar mi? Çünkü bazen mala bagliyorlar.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam buradan modlayabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mart 2025
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam buradan modlayabilirsiniz.
KaiserXx Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 I5-12500H 16 Cpu 16 GB Ram Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 22 Mart 2025 #3 Xlarien dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam buradan modlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demin izledim anlamadim dogrusu...bir diger konu olan AI mod olarak hangisini onerirsiniz efm.
Xlarien dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et hocam buradan modlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Demin izledim anlamadim dogrusu...bir diger konu olan AI mod olarak hangisini onerirsiniz efm.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #4 KaiserXx dedi: Demin izledim anlamadim dogrusu...bir diger konu olan AI mod olarak hangisini onerirsiniz efm. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz mod oyunu biraz daha zorlaştırıyor daha fazla yapacağınız hareketlerin öneme özen gösteriyor. Sivilleri düzeltiyor biryandan yani mod güzel kurulur hocam.
KaiserXx dedi: Demin izledim anlamadim dogrusu...bir diger konu olan AI mod olarak hangisini onerirsiniz efm. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz mod oyunu biraz daha zorlaştırıyor daha fazla yapacağınız hareketlerin öneme özen gösteriyor. Sivilleri düzeltiyor biryandan yani mod güzel kurulur hocam.
KaiserXx Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 I5-12500H 16 Cpu 16 GB Ram Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 22 Mart 2025 #5 Xlarien dedi: Dediğiniz mod oyunu biraz daha zorlaştırıyor daha fazla yapacağınız hareketlerin öneme özen gösteriyor. Sivilleri düzeltiyor biryandan yani mod güzel kurulur hocam. Genişletmek için tıkla... Zorluk varsa benlik degil hocam Yalnizca boyle sivilleri ve ekip arkadaslarini duzenleyen var midir hocam?
Xlarien dedi: Dediğiniz mod oyunu biraz daha zorlaştırıyor daha fazla yapacağınız hareketlerin öneme özen gösteriyor. Sivilleri düzeltiyor biryandan yani mod güzel kurulur hocam. Genişletmek için tıkla... Zorluk varsa benlik degil hocam Yalnizca boyle sivilleri ve ekip arkadaslarini duzenleyen var midir hocam?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #6 KaiserXx dedi: Zorluk varsa benlik degil hocam Genişletmek için tıkla... Hocam yani oynanılır zorluk olsa da çok zorlatmaz bence sizi.
KaiserXx dedi: Zorluk varsa benlik degil hocam Genişletmek için tıkla... Hocam yani oynanılır zorluk olsa da çok zorlatmaz bence sizi.
KaiserXx Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 I5-12500H 16 Cpu 16 GB Ram Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 22 Mart 2025 #7 Xlarien dedi: Hocam yani oynanılır zorluk olsa da çok zorlatmaz bence sizi. Genişletmek için tıkla... Modu indirdim hocam mod icinde mod cikti. Size zahmet bir indirip bakar misiniz hocam...
Xlarien dedi: Hocam yani oynanılır zorluk olsa da çok zorlatmaz bence sizi. Genişletmek için tıkla... Modu indirdim hocam mod icinde mod cikti. Size zahmet bir indirip bakar misiniz hocam...
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.754 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 22 Mart 2025 #8 KaiserXx dedi: Modu indirdim hocam mod icinde mod cikti. Size zahmet bir indirip bakar misiniz hocam... Genişletmek için tıkla... İçeriğini atar mısınız? neler var içinde
KaiserXx dedi: Modu indirdim hocam mod icinde mod cikti. Size zahmet bir indirip bakar misiniz hocam... Genişletmek için tıkla... İçeriğini atar mısınız? neler var içinde
KaiserXx Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 248 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 3050 I5-12500H 16 Cpu 16 GB Ram Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 22 Mart 2025 #9 Xlarien dedi: İçeriğini atar mısınız? Neler var içinde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben modlamadan vazgectim. Buraya kadar yardimlariniz icin cok sağ olun cansiniz.
Xlarien dedi: İçeriğini atar mısınız? Neler var içinde. Genişletmek için tıkla... Hocam ben modlamadan vazgectim. Buraya kadar yardimlariniz icin cok sağ olun cansiniz.