Çözüldü Ready or Not ölümsüzlük modu var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Eski bir monitör kullanıyorum. Nereden sıktıkları hiç belli olmuyor. Modlar listesinde ölümsüzlüğü bulamadım, nereden bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunu god açıp oynayacaksan ne anlamı kaldı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör ile alakası yok, nereden sıktıkları gerçekten belli olmuyor. Bence tek başına oynanacak bir oyun değil zaten de benim gibi gurur meselesi yapıyorsan bir iki tavsiye verebilirim. Yanına balistik kalkan al, kullanmana gerek yok sırtındayken arkadan gelen kurşunları da engelliyor. Sürekli F'ye basarak adamları yemle, bağırınca hareketlenip yerlerini belli ediyorlar, S almak için zaten uyarmadan kimseyi vurmamanda gerekiyor. Vurduğun herkesin elini mutlaka bağla, taklit yapıp sonradan ayaklanıp sıktıkları oluyor. Kapı altlarına bir zımbırtı koyarak kilitleyebiliyorsun, kimsenin gelmesini istemediğin yani sırtını vereceğin kapıları o şekilde kilitleyerek odaklanman gereken yerleri azaltabilirsin. Son olarak camlı yerlere çok dikkat et, sen arkasını göremeyebilirsin ama yapay zeka öyle bir sorun yaşamıyor.

Bu oyunu god açıp oynayacaksan ne anlamı kaldı?

Oyunun olayı zaten operasyon yapmak
Alışana kadar böyle oynamak istiyorum daha hiç operasyon beceremedim.

WeMod diye bir uygulama var orada vardır belki.

Eki Görüntüle 1758779

Varmış.
İşe yarar birşeye benziyor yarın bakayım.

Gurur meselesi değil multi girince acemiyim diye sunucudan kickliyorlar ondan single giriyorum. .d

WeMod diye bir uygulama var orada vardır belki.

Eki Görüntüle 1758779

Varmış.
İşe yaradı hocam alışana kadar böyle idare ederim eyvallah.

Son düzenleme:
Çözüm işaretlersen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…