xDark7 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 31 Ağustos 2025 #1 Tek başımayım. Oyun şu anda indirimdeyken aldım ve bir DLC'ye sahibim. Beraber oynamak isteyenleri bekliyorum.
Tek başımayım. Oyun şu anda indirimdeyken aldım ve bir DLC'ye sahibim. Beraber oynamak isteyenleri bekliyorum.
AsdAsLAYEr Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 3 Yer Antalya Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2025 #2 Steam Community :: wfwafawf32 steamcommunity.com Ekleyin belki yarın gelebilirim şu anda oyun inik değil indireceğim.
Steam Community :: wfwafawf32 steamcommunity.com Ekleyin belki yarın gelebilirim şu anda oyun inik değil indireceğim.
xDark7 Centipat Katılım 10 Eylül 2024 Mesajlar 198 Çözümler 1 31 Ağustos 2025 #3 AsdAsLAYEr dedi: Steam Community :: wfwafawf32 steamcommunity.com Ekleyin belki yarın gelebilirim şu anda oyun inik değil indireceğim. Genişletmek için tıkla... İstek attım ama oyun Epic Games hesabımda haberin olsun.
AsdAsLAYEr dedi: Steam Community :: wfwafawf32 steamcommunity.com Ekleyin belki yarın gelebilirim şu anda oyun inik değil indireceğim. Genişletmek için tıkla... İstek attım ama oyun Epic Games hesabımda haberin olsun.