Ready or Not almıştım zamanında tam sürümü çıkmış. Oyunu oynamak için 3-4 kişilik bir ekip lazım. Yaş konusunda sıkıntım yok. Oynamak isteyen arkadaşlar konuya cevap yazabilirse memnun olurum.
Merhaba, Ready or Not'ın resmi Türkiye discord sunucusu mevcut. Orada arkadaş bulabilirsin.Ready or Not almıştım zamanında tam sürümü çıkmış. Oyunu oynamak için 3-4 kişilik bir ekip lazım. Yaş konusunda sıkıntım yok. Oynamak isteyen arkadaşlar konuya cevap yazabilirse memnun olurum.
Hocam ben oyunlara para vermiyorum hediye atarsanız oynayabiliriz.Ready or Not almıştım zamanında tam sürümü çıkmış. Oyunu oynamak için 3-4 kişilik bir ekip lazım. Yaş konusunda sıkıntım yok. Oynamak isteyen arkadaşlar konuya cevap yazabilirse memnun olurum.
Öznel bir şey sarıp sarmaması hocam, beni gayet sarıyor sadece arkadaş olursa daha iyi. Birden adam çıktığı zaman kalp ritimlerim halay çekmeye başlıyorOyun sarmıyor arkadaşlar burada dilenip gururunuzu tanımadığınız kişilere ezdirmeye değmez.
Sarmıyor dediğim temposu yavaş ve yeterli içerik yok belirli haritalar ve atolye ile zorlasanız 10-20 saat zor çıkacaktır ekip ile sarabilir belki.
Discord sunucuları var oralardan kolayca oyuncu bulabilirsin.
Oyun sarmıyor deyip genellemek? 100 saatim var ve hala sarıyor. Ekip ile de tek'te oynuyorum. Soruyorum şimdi sana, seni sarmadıysa herkesi sarmaz mı?Oyun sarmıyor arkadaşlar burada dilenip gururunuzu tanımadığınız kişilere ezdirmeye değmez.
Sarmıyor dediğim temposu yavaş ve yeterli içerik yok belirli haritalar ve atolye ile zorlasanız 10-20 saat zor çıkacaktır ekip ile sarabilir belki.
Oyun sarmıyor arkadaşlar burada dilenip gururunuzu tanımadığınız kişilere ezdirmeye değmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.