Ready or Not vs Squad

DexHyPer44

Hectopat
Daha fazla  
Çok fazla araştırma yapmadım. Oynayanlar varsa bilgi almak istedim. İki oyundan birini alacağım. Daha gerçekçi ve güzel olan hangisidir? Yani tek başıma oynayacağım.
Fiyatları aşağı yukarı aynı. Sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam konudan sapıyorum ama bu oyunlara ek olarak bir de bodycam var ama eğer o oyunun hikaye veya ilerleme gibi bir olayı yoksa direkt olarak Ready or Not alırım fiyat tablosu bu şekilde ne önerirsiniz?
Ekran görüntüsü 2025-06-04 171515.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-04 171515.png
    Ekran görüntüsü 2025-06-04 171515.png
    190,9 KB · Görüntüleme: 9
Ben Squad'dan yanayım. Ready or Not'ta güzel ama görevler bitince bir keyfi kalmıyor.

Oyunlar hakkında Squad pek bilindik değil ama Ready or Not oyununu Elraenn falan oynuyor yani düşüncem Ready or Not + bodycam kombosu yapmak fikriniz nedir?
(Bilindik değil derken Ready or Not oyununa göre TR'de oyuncusu daha kısıtlı)

Oyunlar hakkında Squad pek bilindik değil ama Ready or Not oyununu Elraenn falan oynuyor yani düşüncem Ready or Not + bodycam kombosu yapmak fikriniz nedir?
(Bilindik değil derken Ready or Not oyununa göre TR'de oyuncusu daha kısıtlı)

2 oyunada sahip birisi olarak sorularınız varsa cevaplayabilirim.

Öncesinde Ready or Not oynayıp sonrasında Squad + bodycam oynamak? Mantıklı mı yoksa sizin bir sıralama öneriniz var mı?

Öncesinde Ready or Not oynayıp sonrasında Squad + bodycam oynamak? Mantıklı mı yoksa sizin bir sıralama öneriniz var mı?

Hocam eğer hepsini alacaksanız önce benzer tarzları bitirin Ready or Not+bodycam sonra Squad olabilir mesela çünkü Squad 50V50 Online bir oyun sonu veya başı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı