Zeunix Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 303 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #1 Hazır indirimdeyken alayım dedim. Siteden baktığımda en az 9 saat olarak gösteriyor. Kaç tane görev var?
Hazır indirimdeyken alayım dedim. Siteden baktığımda en az 9 saat olarak gösteriyor. Kaç tane görev var?
babypluto Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 1.495 Çözümler 23 7 Temmuz 2023 #2 Şu anda güncel olarak 14 tane bölüm var. Yakında 15. gelecek ve oyun erken erişimden çıkacak. Artı 0 Eksi
K kaank0809 Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #3 Zeunix dedi: Hazır indirimdeyken alayım dedim. Siteden baktığımda en az 9 saat olarak gösteriyor. Kaç tane görev var? Genişletmek için tıkla... Hikayeli bir oyun olmadığı için tekrar tekrar oynayabiliyosunuz 9 10 tane var yaklaşık güncelleme geldikçe yeni görevler ekleniyor ya da atölyeden toplulugun yaptığı mapleri oynayabiliyosunuz. Artı 0 Eksi
Zeunix dedi: Hazır indirimdeyken alayım dedim. Siteden baktığımda en az 9 saat olarak gösteriyor. Kaç tane görev var? Genişletmek için tıkla... Hikayeli bir oyun olmadığı için tekrar tekrar oynayabiliyosunuz 9 10 tane var yaklaşık güncelleme geldikçe yeni görevler ekleniyor ya da atölyeden toplulugun yaptığı mapleri oynayabiliyosunuz.