E Eray Y Kilopat Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 34 21 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar RAM almayı düşünüyorum. Alana kadar ReadyBoost kullanmak istiyorum bunun için elimde bir adet 4GB SDHC var. ReadyBoost için USB Bellek yerine SDHC kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2018
Arkadaşlar RAM almayı düşünüyorum. Alana kadar ReadyBoost kullanmak istiyorum bunun için elimde bir adet 4GB SDHC var. ReadyBoost için USB Bellek yerine SDHC kullanabilir miyim?
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.561 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 21 Ocak 2018 #2 Evet kullanılabilir. Ancak RAM hızıyla karşılaştırılamaz bile. Yeterli olmayı bırakın fark yaratacağını bile düşünmüyorum.
Evet kullanılabilir. Ancak RAM hızıyla karşılaştırılamaz bile. Yeterli olmayı bırakın fark yaratacağını bile düşünmüyorum.
1 188245 Kilopat Katılım 22 Ekim 2017 Mesajlar 163 Çözümler 2 25 Ocak 2018 #3 Pek başarılı olacağını sanmam. Bu arada readyboost gerçekten faydalı oluyor mu? Kaliteli bir 4 GB flash bellek fps için az da olsa faydalı mı?
Pek başarılı olacağını sanmam. Bu arada readyboost gerçekten faydalı oluyor mu? Kaliteli bir 4 GB flash bellek fps için az da olsa faydalı mı?