Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar şu dosyayı silmeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Windows/Prefetch kısmındaki readyboot dosyasını silemiyorum.
Arkadaşlar şu dosyayı silmeye çalıştığımda resimdeki hatayı veriyor. Ne yapmalıyım? Windows/Prefetch kısmındaki readyboot dosyasını silemiyorum.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 7 Temmuz 2020 #2 Unlocker programını kullanırsanız silebilirsiniz.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Temmuz 2020 #3 @Gutierrez Bu dosya nedir ve neden silmek için 3. parti bir yazılım kullanıyorum?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Temmuz 2020 #4 ReadyBoot özelliğini depolama ayarlarından kapattınız mı?
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Temmuz 2020 #5 acv dedi: ReadyBoot özelliğini depolama ayarlarından kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Nasıl bakarım?
acv dedi: ReadyBoot özelliğini depolama ayarlarından kapattınız mı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Nasıl bakarım?
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 7 Temmuz 2020 #6 Uranhay dedi: @Gutierrez Bu dosya nedir ve neden silmek için 3. parti bir yazılım kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Önemli bir dosya değildir prefetchte olduğuna göre bendede vardı öyle silmiştim.
Uranhay dedi: @Gutierrez Bu dosya nedir ve neden silmek için 3. parti bir yazılım kullanıyorum? Genişletmek için tıkla... Önemli bir dosya değildir prefetchte olduğuna göre bendede vardı öyle silmiştim.
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 7 Temmuz 2020 #7 O ve bir üst konumdaki hiçbir şeyi olağan üstü bir durum olmadıkça silmenizi önermem.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.612 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 7 Temmuz 2020 #8 Uranhay dedi: Bilmiyorum. Nasıl bakarım? Genişletmek için tıkla... Sağ tık --> özellikler --> ReadyBoost --> bu aygıtı kullanma
Uranhay dedi: Bilmiyorum. Nasıl bakarım? Genişletmek için tıkla... Sağ tık --> özellikler --> ReadyBoost --> bu aygıtı kullanma
kayapater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 1.215 Makaleler 5 Çözümler 6 7 Temmuz 2020 #9 Bu klasör "ReadyBoost" ile ilgili birşey değil.
Uranhay Kilopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 2.547 Çözümler 9 Yer Türkiye 7 Temmuz 2020 #10 @acv Fotoğrafa tam bakmadınız sanırım Ben ReadyBoost değil, Prefetch kısmındaki 'ReadyBoot' dosyasını silemiyorum.
@acv Fotoğrafa tam bakmadınız sanırım Ben ReadyBoost değil, Prefetch kısmındaki 'ReadyBoot' dosyasını silemiyorum.