Elektronik Realfit F3 ANC TWS Kulaklık 270 TL!

hudson51

Hectopat

Bunu bilmiyorum da F2 çok daha ucuza düşmüyor mu 34 oldu mu hatırlamıyorum ama 60olduğuna eminim.

Bunu bilmiyorum da F2 çok daha ucuza düşmüyor mu 34 oldu mu hatırlamıyorum ama 60olduğuna eminim.

Daha da ucuza düştüğüne dair bende daha önceleri öyle yorumlar okumuştum ama tekrar düşer mi o fiyata bilemem. Yine de bu fiyatta baya iyi bence.

Daha yeni 110 küsur liraya aldım geçen gün elime ulaştı gayet güzel kulaklık fiyatından fazla performans verdi. 300 liraya bile alınır derim.

Daha yeni 110 küsur liraya aldım geçen gün elime ulaştı gayet güzel kulaklık fiyatından fazla performans verdi. 300 liraya bile alınır derim.

Böyle ürünlerde vergi çok oluyor nasıl 110'a aldın?

Böyle ürünlerde vergi çok oluyor nasıl 110'a aldın?

Üstte bir arkadaş daha yazmıştı bir ara 35 TL'ye kadar düştü fiyatı hocam. O ara alanlar 110 - 120 verip aldılar. Bu arkadaşta o ara aldı sanırım.

Başlık açtığınız konulardaki 3 ürünü de az önce aldım. Umarım memnun bırakırlar. Özellikle kulaklık çok çok iyi oldu.

Yeni hesap açıp aynı T.C. girsem sıkıntı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…