Zorzanaat Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 449 Makaleler 6 Çözümler 2 28 Nisan 2022 #1 Blender 3d ile yaptığım orman yolu çalışmasının devamı ve son hali.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.863 Makaleler 6 Çözümler 138 28 Nisan 2022 #2 Buradaki bitki kemerini saymazsak gayet iyi. Oynayıp görmek gerekir bir sahneyi biliyorum ama sırıtıyor bu bakışla.
Buradaki bitki kemerini saymazsak gayet iyi. Oynayıp görmek gerekir bir sahneyi biliyorum ama sırıtıyor bu bakışla.
Zorzanaat Kilopat Katılım 5 Temmuz 2018 Mesajlar 449 Makaleler 6 Çözümler 2 28 Nisan 2022 #3 Taptic dedi: Eki Görüntüle 1372251 Buradaki bitki kemerini saymazsak gayet iyi. Oynayıp görmek gerekir bir sahneyi biliyorum ama sırıtıyor bu bakışla. Genişletmek için tıkla... Aynen sarmaşıkları bir tık fazla atmışım üst üste geldiği için yaprakların gölgeleri bazı yerleri karatmış.
Taptic dedi: Eki Görüntüle 1372251 Buradaki bitki kemerini saymazsak gayet iyi. Oynayıp görmek gerekir bir sahneyi biliyorum ama sırıtıyor bu bakışla. Genişletmek için tıkla... Aynen sarmaşıkları bir tık fazla atmışım üst üste geldiği için yaprakların gölgeleri bazı yerleri karatmış.