hateratsu Centipat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 199 11 Mart 2020 #1 Merhabalar, WD My Book 2 TB harici disk sağlığı hakkında şu uyarılar mevcut. Harici diski şu an kullanıyorum ve bir sorun yok. Bu bilgilerin ne anlama geldiğini çözemedim. Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2020
Merhabalar, WD My Book 2 TB harici disk sağlığı hakkında şu uyarılar mevcut. Harici diski şu an kullanıyorum ve bir sorun yok. Bu bilgilerin ne anlama geldiğini çözemedim. Aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2020 #2 Bad sector oluşmaya başlamış HD Tune ile Error Scan taraması yapar mısın? HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
Bad sector oluşmaya başlamış HD Tune ile Error Scan taraması yapar mısın? HD Tune website HD Tune www.hdtune.com
hateratsu Centipat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 199 12 Mart 2020 #3 İlk önce normal tarattım. Program buraya kadar geldi ve durdu. Sonra hızlı tarama yaptım. Sonuç böyle.
İlk önce normal tarattım. Program buraya kadar geldi ve durdu. Sonra hızlı tarama yaptım. Sonuç böyle.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2020 #4 Verilerinize önem veriyorsanız başka bir diske aktarıp ona geçmenizi öneririm.
hateratsu Centipat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 199 13 Mart 2020 #5 Peki, içindeki diski başka bir diskle değiştirip kullanabilir miyim?
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #6 Hayır böyle bir şey mümkün değil, HDD'nin içinin açılmaması gerekiyor, bir toz tanesi bile büyük hasarlara neden olabilir.
Hayır böyle bir şey mümkün değil, HDD'nin içinin açılmaması gerekiyor, bir toz tanesi bile büyük hasarlara neden olabilir.
hateratsu Centipat Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 199 13 Mart 2020 #7 HDD bozulsun, sorun değil. Yeni bir 3.5 disk aldım. Bu aldığım diski, bozuk olanla değiştirip harici olarak yine kullanmam mümkün değil mi? Merak ettiğim kısım burası. Kutuyu kullanmak istiyorum yani.
HDD bozulsun, sorun değil. Yeni bir 3.5 disk aldım. Bu aldığım diski, bozuk olanla değiştirip harici olarak yine kullanmam mümkün değil mi? Merak ettiğim kısım burası. Kutuyu kullanmak istiyorum yani.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2020 #8 Kusura bakmayın ben HDD'nin içindeki dönen diskleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz gibi anladım. Evet kutunun içinden HDD'yi çıkarıp başka bir 3.5" HDD takıp devam edebilirsiniz.
Kusura bakmayın ben HDD'nin içindeki dönen diskleri değiştirmeyi düşünüyorsunuz gibi anladım. Evet kutunun içinden HDD'yi çıkarıp başka bir 3.5" HDD takıp devam edebilirsiniz.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.641 Makaleler 21 Çözümler 97 13 Mart 2020 #9 HDD içini açtığın an o disk çöp olur öyle bir şey denemeye kalkmayın sakın. Yenisini almanız lazım.