Reallocated sectors count sorun yaratır mı?

dixtuel

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Elime yeni bir HDD geçti.
Chkdsk /r /f g:
Hızlı biçimlendir kapalı şekilde biçimlendirme.
Bunları denedim.
CrystalDiskInfo ve HDD Sentinel sonuçlarını aşağıya ekledim. Testi bitince bad sectoru de atacağım. Önemli şeyler için değil de oyun vs. atacağım HDD'ye onlar için lazım. Bu HDD iş görebilir mi?

1734818797316.png

1734818858217.png

Elime yeni bir HDD geçti.
Chkdsk /r /f g:
Hızlı biçimlendir kapalı şekilde biçimlendirme.
Bunları denedim.
CrystalDiskInfo ve HDD Sentinel sonuçlarını aşağıya ekledim. Testi bitince bad sectoru de atacağım. Önemli şeyler için değil de oyun vs. atacağım HDD'ye onlar için lazım. Bu HDD iş görebilir mi?

Eki Görüntüle 2379376

Eki Görüntüle 2379377

Reallocate olan sektörler daha önceden yedek olarak ayrılmış sektör kısımlarıdır. Burada bayağı işlem görmüş bu sebeple bu HDD'ye kesinlikle önemli veri koymayın. Çöpe atacakmış gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu HDD'den bir cacıkda olmaz. Uzun vadeli kullanımı kesinlikle garanti etmiyor.

Reallocate olan sektörler daha önceden yedek olarak ayrılmış sektör kısımlarıdır. Burada bayağı işlem görmüş bu sebeple bu HDD'ye kesinlikle önemli veri koymayın. Çöpe atacakmış gibi kullanmaya devam edebilirsiniz. Bu HDD'den bir cacıkda olmaz. Uzun vadeli kullanımı kesinlikle garanti etmiyor.

Hocam bad sector testi bitmedi daha ama bayağı yemyeşil az bir şey kaldı daha kırmızı yok. Amacım sadece 5-6 tane oyun atmak. Onlarda sorun çıkarır mı?

Oyunlarda sorun çıkarmaz. Sadece HDD çalışmadığında üzüleceğiniz veriler olmasın kafi

Oyunlarda sorun çıkarmaz. Sadece HDD çalışmadığında üzüleceğiniz veriler olmasın kafi.

Yok hocam sadece oyun olacak. Sağ olun yardımınız için. Zaten yakın zamanda bir HDD değiştireceğim ama bütçe yok diye bununla idare etmek zorundayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı