Realme 10 256 GB alınır mı?

AMAZON.COM.TR, TR ürünü ve güvenilir.

Piyasadan olsa olsa 400-500 bilemedin 600 ucuz
Hocam Türkiye garantili diyor.

Yani bilmiyorum hocam belki tabletler o kadar iyi değildir her 128 GB 6 GB RAM olan tablet iyi olmuyor.
Hocam işlemcisini görmemişsiniz. 2.40 Ghz li işlemcileri var.

Hocam işlemcisini görmemişsiniz. 2.40 GHz'li işlemcileri var.

Eeee ben yurt dışı mı dedim?

Hocam 8GHz yazıyor sitede bir de evdekiler çok güvenemedi o yüzden tedirgin olduk AVM'deki mağazalardan almayı düşünüyolar da o zaman da bayağı pahalı oluyor.

Amazon'dan al geç, güvenilir

Hocam trendyol da ki tabletler 8 gb ram ve 128 gb depolama 8000 TL? Hem de kaçak falan değil piyasa bildiğin. Bilmeden konuşmayın hocam.

Hocam 8GHz yazıyor sitede bir de evdekiler çok güvenemedi o yüzden tedirgin olduk AVM'deki mağazalardan almayı düşünüyolar da o zaman da bayağı pahalı oluyor.
Hocam siz en iyisi trendyoldan alın hem kaçak değil hem uygun fiyat.

Eeee ben yurt dışı mı dedim?

Amazon'dan al geç, güvenilir
Hocam beni anlayan kimse olmaz zaten diyorsunuz ki yurt dışı değil ama yurt dışı işte Türkiye garantili diyor yani Türkiye de garantisi var.

Hocam Trendyol da ki tabletler 8 GB RAM ve 128 GB depolama 8000 TL? Hem de kaçak falan değil piyasa bildiğin. Bilmeden konuşmayın hocam.

Hocam siz en iyisi Trendyol'dan alın hem kaçak değil hem uygun fiyat.

Tablet ne alaka? Realme 10 konusundayız, emin ol piyasalarını avucumun içi gibi biliyorum.

Yurt dışı işte Türkiye garantili diyor yani Türkiye de garantisi var.

O iş öyle değil...

Tablet ne alaka? Realme 10 konusundayız, emin ol piyasalarını avucumun içi gibi biliyorum.
Hocam demişsiniz ki tabletler 500-600 tl daha kendi mesajınızı okumadan benim kimi okumayın.

O iş öyle değil...
Hocam o zaman 6 gb ramlı tabletler nasıl 1800 tl oluyor o na ne diceksiniz?

Hocam o zaman 6 GB RAM'lı tabletler nasıl 1800 TL oluyor ona ne diyeceksiniz?

Link atar mısın? Yurt dışı ürünün fiyatının altında kocaman +xxxxtl kargo ve vergi gibi ibareler bulunuyor ek olarak yurt dışı üründe "XXX Türkiye garantili" yazmaz "İthalatçı garantili" yazar ve yurt dışı olduğu belirtilir.

Link atar mısın? Yurt dışı ürünün fiyatının altında kocaman +xxxxtl kargo ve vergi gibi ibareler bulunuyor ek olarak yurt dışı üründe "XXX Türkiye garantili" yazmaz "İthalatçı garantili" yazar ve yurt dışı olduğu belirtilir.
Hocam bu sefer bulamadım ama bir kaç ay önce stokta vardı Yemin ederim.

Konu öne çıkıyor çünkü
Ama 400 kişi görüntülemiş ama hala cevap yoktu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı