Huawei emui Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 134 21 Kasım 2023 #1 Beta da olur ama nasıl yüklerim? Telefon yeni çıktı zaten her türlü gelecek.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2023 #2 Huawei emui dedi: Beta da olur ama nasıl yüklerim? Telefon yeni çıktı zaten her türlü gelecek. Genişletmek için tıkla... Treble check sorgulayın GSI kruun.
Huawei emui dedi: Beta da olur ama nasıl yüklerim? Telefon yeni çıktı zaten her türlü gelecek. Genişletmek için tıkla... Treble check sorgulayın GSI kruun.
Huawei emui Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 134 2 Aralık 2023 #3 Silinen üye dedi: Treble check sorgulayın GSI kruun. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım trwpmodu bile yok Fastboot moduna girmiyor sadece recovery moda giriyor farkılı yolu var mı?
Silinen üye dedi: Treble check sorgulayın GSI kruun. Genişletmek için tıkla... Nasıl kuracağım trwpmodu bile yok Fastboot moduna girmiyor sadece recovery moda giriyor farkılı yolu var mı?
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #4 Huawei emui dedi: Nasıl kuracağım trwpmodu bile yok Fastboot moduna girmiyor sadece recovery moda giriyor farkılı yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Fastboot girmedigine emin misiniz? En kötü Fastboot girer recivery girmez. Ayrıca cihaz aciliyor mu?
Huawei emui dedi: Nasıl kuracağım trwpmodu bile yok Fastboot moduna girmiyor sadece recovery moda giriyor farkılı yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Fastboot girmedigine emin misiniz? En kötü Fastboot girer recivery girmez. Ayrıca cihaz aciliyor mu?
Huawei emui Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 134 2 Aralık 2023 #5 Silinen üye dedi: Fastboot girmedigine emin misiniz? En kötü Fastboot girer recivery girmez. Ayrıca cihaz aciliyor mu? Genişletmek için tıkla... evet açılıyor
Silinen üye dedi: Fastboot girmedigine emin misiniz? En kötü Fastboot girer recivery girmez. Ayrıca cihaz aciliyor mu? Genişletmek için tıkla... evet açılıyor
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.412 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #6 Huawei emui dedi: Evet açılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Fastboot açılıyordur. Ses kısma+güç tuşu.
Huawei emui dedi: Evet açılıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Fastboot açılıyordur. Ses kısma+güç tuşu.
Huawei emui Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 134 2 Aralık 2023 #7 Silinen üye dedi: O zaman Fastboot açılıyordur. Ses kısma+güç tuşu. Genişletmek için tıkla... Olmuyor burdfotoğraftaki gibi yere giriyor şimdi fotoğrafta diyor ki Realme aralıktan önce gelecek yok TRWP yok olsa GSI girer biliyorum duydum onu ayarlardan dokununca 14 geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum Dosya Ekleri maxresdefault.jpg 149,4 KB · Görüntüleme: 43
Silinen üye dedi: O zaman Fastboot açılıyordur. Ses kısma+güç tuşu. Genişletmek için tıkla... Olmuyor burdfotoğraftaki gibi yere giriyor şimdi fotoğrafta diyor ki Realme aralıktan önce gelecek yok TRWP yok olsa GSI girer biliyorum duydum onu ayarlardan dokununca 14 geliyor ama nasıl yapacağım bilmiyorum